TORTE: recepti, saveti, ideje...

more 019.jpg
more 018.jpg

zaboravila da izvadim papir iz masne,a u restoranu su je predugo drzali van frizidera,poludela sam kad su mi rekli

devojke upomoc....
napravila sam sinoc koru za kinder i jutros je prevrnem a ono haos....lesnici se odvajaju od kore, zalepili se na papir a ono malo sto je ostalo sve je prekriveno necim belicastim, izgleda kao mast ali je slatko, a papir je bio sav mokar i lepljiv.....sad sam to sastrugala i vratila lesnike sa papira, samo nisu mi lesnici krckavi.....sta da radim...jel se to nekom desilo...osim toga kora je ispala super, ne curi nista i sve je ok.... da pospem jos malo lesnika i da nastavim.....torta mi je za popodne pa nemam vremena za novu koru?

kakve su vam to visnje na tortama, prave pa umocene u nesto ili od fondana, konkretno mislim na ove kod Une na torti sa prethodne strane i na tortama sa coko transferima....izgledaju prelepo...
i kako pravite te velike brojeve da stoje, da li ide zica citavom duzinom gliste da se ne slomi ili nekako drugacije?

Posto mi treba hitan odgovor moram ovde da vas pitam ,da li neka od vas ima onaj sporet sto pece odjednom 2,3 kore ,ako ima nek kaze koje je marke kakav da uzmem sta je bitno kod kupovine tog sporeta,hvala i izvinite sto pitanje nije u vezi sa temom ali mi treba hitan odgovor

Imam ja, Gorenje. Ako pecem tri, ovu u sredini ne pomeram, a donjoj i gornjoj na pola pecenja zamenim mesta.

Slične teme

Back