Natali74
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Ja uvijek pecem kore srijedom, a dans pravim filove i filjume, drzim ih u frizideru na tacnama pa ih prekrijem folijom, ili stavim u velike kese

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uvijek pecem kore srijedom, a dans pravim filove i filjume, drzim ih u frizideru na tacnama pa ih prekrijem folijom, ili stavim u velike kese
Pitanje za majstore fotografije, kako da lepse slikam crne torte? Svaki put je to blagi uzas!
Nisam baš neki majstor , ali probaj napolju pri dnevnoj svetlosti . Kad smo već kod toga , zar Vas ne nervira kad slikate tortu koja je na tim kartonskim tacnama , pa njen odblesak na tacni . Mene to izuzetno iznervira pogotovo kad je šlag u pitanju . uopšte se ne vidi rad . Onda pošizim pa to zatamnjujem . Mrzim to !![]()
Cvetna livada
18 belanaca
27 kašika šećera
27 kašika ml. oraha
3 kašike brašna
Od ove mase ispeći 3 kore. Otopiti 200 g čokolade sa 125 g margarina i kore premazati.
18 žumanaca
22 kašike šećera
22 kašike mleka
2 kašike brašna
Skuvati na pari ili u mikro, u hladno dodati 1,5 margarin i fil podeliti na dva dela. U jedan deo dodati 100 g otopljene čokolade.
Umutiti 200 g šlaga.
Filovati: kora - žuti fil - čokoladni fil - šlag
![]()
Isti je slučaj i sa mnom, mislim da se ljudima smuči ako uzmu aparat da pregledaju slike jer je svaka torta slikana po 10 puta. Moja je preporuka i da ako naa torti imate mnogo detalja, slikajte i te detalje posebno, jer kad neko gleda slike treba da što bolje vidi ono što možete da uradite.
ZD pomagaj ! Pokušala sam da nadjem ali nisam uspela . Koje su dimenzije pleha I ili je to onaj tvoj čuveni ) : Koliko izadje težina sa šlagom odgore kad je namontirana od ove količine i koja je visina . Meni treba okrugla da je težine gotova sa šlagom oko 3 kg da ne prelazi .
je ne znam zasto ali meni su moje torte neuporedivo lepse uzivo nego na slikama