TORTE: recepti, saveti, ideje...

Sto nedoumice? ovo ti je super...svaka zasebna, cokoladna dekoracija - milina! :D
ne moras da stavljas puno ulja u belu cokoladu kada je radis ovako oko torte...iz 4 dela je radjen obruc..samo se izlije na pek papir u zeljenoj visini, ovde je jos pri vrhu malo zasecen cik cak kao talasi zapravo. kad se stegne odlepis i to je to

evo malo obicnih tortica

svecane

i decije

i ah..moj omiljeni meda:)

Evo i mene jedva preziveh ovaj vikend ,bilo je totalno rasulo ja struje nemam a ceka me 25 slagiranih tortica za djurdjevdan ,ma ocaj zivi ukratko nisam spavala ovaj vikend ali evo nesto sto sam uspela da slikam
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

reforma torta
kore;
20 belanaca
20 kasika secera
600 gr oraha
8 kasika brasna od ove smese peci 4 korice ja pecem po 6 jer volim da budu tanke
fil;
20 zumanaca
20 kasika secera
400 gr ckolade kuvati na pari kad se ohladi u to dodati penasto umucena dva margarina ili maslaca

Cile, koliko bude teska tvoja reforma i u kom precniku je peces? Meni treba za subotu mladenacka torta, kvadratna i da bude 3-4kg sa dekoracijom, ali nije fondan nego okolo ide cokolada

Treba mi hitno savet!!!
kako da dodano zgusnem fil za moskvu..skuvala, ohladila dodala puter i ostavila da se ohladi..ali mi deluje da nije dovoljno cvrst za fondan,strah me da se ne razlije kad premazem korice
sta mi savetujete da uradim??
ovo mi prvi put da mi ostane ovako redji a vec sa puterom pa nisam sigurna sta da dodam!!

Treba mi hitno savet!!!
kako da dodano zgusnem fil za moskvu..skuvala, ohladila dodala puter i ostavila da se ohladi..ali mi deluje da nije dovoljno cvrst za fondan,strah me da se ne razlije kad premazem korice
sta mi savetujete da uradim??
ovo mi prvi put da mi ostane ovako redji a vec sa puterom pa nisam sigurna sta da dodam!!

dodaj malo mlevenog lesnika ..., nece da pokvari fil;)

Sacekaj jos malo, ja sam jedan jedini put imala taj problem i to bas kad sam stavljala samo puter u fil, od tad stavljam pola pola onaj margarin sa ukusom sl.pavlake i puter, a onda sam je nafilovala u onom obrucu i bilo je super kad je filovala, sto sam radila tek sutradan popodne

Slične teme

Back