ŽANA64M
Početnik
- Poruka
- 6
Tenesa84 da tvoje torte sam pohvalila jer sam njih gledala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cico (@Tenesa84)torte su fenomelaneee!kao i uvek..kod tebe me najvise odusevljava pedantnost i to sto bilo da imas 2,3,5 ili 15 torti svakoj se maximalno posvetis i krajnji rezultat je naravno odlican!svaka cast na tome

drage pravim tortu na 2 sprata do 5 kg pa me interesuje da li donja torta moze da bude grcka torta (ona sa 4 kore)do sad mi je donja uvek bila cokoladna pa me interesuje da li grcka moze da izdrzi gornju koja bi isto bila grcka.hvala unapred
To je Wilton 1M, a slično izgleda i sa 1C i 2D.
hvala puno svima na koment. u bonicama
Cico (@Tenesa84)torte su fenomelaneee!kao i uvek..kod tebe me najvise odusevljava pedantnost i to sto bilo da imas 2,3,5 ili 15 torti svakoj se maximalno posvetis i krajnji rezultat je naravno odlican!svaka cast na tome

....hvala draga moja do neba na ovakvom komentaru.....Hvala ti Jelena mnogo....oko Damba sam imala dilemu,ali je na kraju ispao ok.....Tenesa!! Dušmani ne daju bonu, a sve torte su savršene.. ali ovaj Dambo.. Dambo me očarao!!!! BRAVO!!

Hvala Natasa i tebi i svima na divnim komentarima kroz reputacije.....bas znaci....Potpisujem

Sacekaj jos malo, ja sam jedan jedini put imala taj problem i to bas kad sam stavljala samo puter u fil, od tad stavljam pola pola onaj margarin sa ukusom sl.pavlake i puter, a onda sam je nafilovala u onom obrucu i bilo je super kad je filovala, sto sam radila tek sutradan popodne
Gorice on je uvek redji pred mazanje i onda se stegne.Lepo ti njega ohladi i ako ti je sumnjivo samo mlevena plazma moze da ga stegne.

grkinja torta je u stvari milka torta sa seckanom milka cokoladom i plazmom u zutom filu(deo fila sa belom milkom).imas recept na pocetku teme,mislim 10.ili 12.str,zlatna koka je postavila recept.samo je sad neko setio da je krsti kao grkinja.
i ja imam isti receptEvo kako je po mom receptu
7 belanca umutiti da 9 kasika secera,7 kasika seckanih oraha,7 kasika ml.plazme idu takve dve kore
fil: 14 zumanaca i 14 kasika secera umutiti na pari,posebno u 1 l.mleka zakuvati 150g. secera, 100g. gustina i 1 puding od vanile.Kad se ohlade filove spojiti i dodati 2 margarina umucena sa 200g. prah secera i jos 200g. seckanih oraha 200g. rendane cokolade,200g. ml.plazme
Pravila sam je dva tri puta ali ima previse fila a korice su tanke i nemogu da izdrze fil pa razmisljam ili da smanjim fil ali onda ce biti mala torta ili da napravim jos jednu koru.
bas mi se sviga sto ima puno fila