ŽANA64M
Početnik
- Poruka
- 6
Tenesa84 da tvoje torte sam pohvalila jer sam njih gledala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cico (@Tenesa84)torte su fenomelaneee!kao i uvek..kod tebe me najvise odusevljava pedantnost i to sto bilo da imas 2,3,5 ili 15 torti svakoj se maximalno posvetis i krajnji rezultat je naravno odlican!svaka cast na tome
drage pravim tortu na 2 sprata do 5 kg pa me interesuje da li donja torta moze da bude grcka torta (ona sa 4 kore)do sad mi je donja uvek bila cokoladna pa me interesuje da li grcka moze da izdrzi gornju koja bi isto bila grcka.hvala unapred
To je Wilton 1M, a slično izgleda i sa 1C i 2D.
hvala puno svima na koment. u bonicama
Cico (@Tenesa84)torte su fenomelaneee!kao i uvek..kod tebe me najvise odusevljava pedantnost i to sto bilo da imas 2,3,5 ili 15 torti svakoj se maximalno posvetis i krajnji rezultat je naravno odlican!svaka cast na tome
Hvala ti Jelena mnogo....oko Damba sam imala dilemu,ali je na kraju ispao ok.....Tenesa!! Dušmani ne daju bonu, a sve torte su savršene.. ali ovaj Dambo.. Dambo me očarao!!!! BRAVO!!
Hvala Natasa i tebi i svima na divnim komentarima kroz reputacije.....bas znaci....Potpisujem
Sacekaj jos malo, ja sam jedan jedini put imala taj problem i to bas kad sam stavljala samo puter u fil, od tad stavljam pola pola onaj margarin sa ukusom sl.pavlake i puter, a onda sam je nafilovala u onom obrucu i bilo je super kad je filovala, sto sam radila tek sutradan popodne
Gorice on je uvek redji pred mazanje i onda se stegne.Lepo ti njega ohladi i ako ti je sumnjivo samo mlevena plazma moze da ga stegne.
grkinja torta je u stvari milka torta sa seckanom milka cokoladom i plazmom u zutom filu(deo fila sa belom milkom).imas recept na pocetku teme,mislim 10.ili 12.str,zlatna koka je postavila recept.samo je sad neko setio da je krsti kao grkinja.
i ja imam isti receptEvo kako je po mom receptu
7 belanca umutiti da 9 kasika secera,7 kasika seckanih oraha,7 kasika ml.plazme idu takve dve kore
fil: 14 zumanaca i 14 kasika secera umutiti na pari,posebno u 1 l.mleka zakuvati 150g. secera, 100g. gustina i 1 puding od vanile.Kad se ohlade filove spojiti i dodati 2 margarina umucena sa 200g. prah secera i jos 200g. seckanih oraha 200g. rendane cokolade,200g. ml.plazme
Pravila sam je dva tri puta ali ima previse fila a korice su tanke i nemogu da izdrze fil pa razmisljam ili da smanjim fil ali onda ce biti mala torta ili da napravim jos jednu koru.