TORTE: recepti, saveti, ideje...

i ja imala kovceg sa blagom:):):):):)
attachment.php

attachment.php

sad odo da spavam, sutra sam ceo dan sa decom a uvece izlazak u zenski provod posle sto godina.... moja kuma resila da proslavi 35 rodjus :)... laku noc:zzzz::zzzz::zzzz::zzzz::zzzz:

Poslednja izmena:
Ako je Dacina coko. torta - Zoja, onda zavisi koju cokoladu ces staviti u nju. Kolicinski je ide dosta i zato je bolja kada odstoji. Vise puta sam je pravila tako danas za sutra i sa razlicitim vrstama cokolade. Ja jedino nisam prvi dan mogla jesti onu koju sam pravila sa Menaz. Bila mi je bas prejaka ali ukusi su razliciti. ;)

Драге моје чаробнице са тортама, ја вас опет гњавим са питањима па ћу резултат "обесити" да видите ;)
Даклем, успешно смо савладали рад са фонданом. До сад смо бојили са бојама у праху, а сад смо одлучили да пробамо гел боје. Како се са њима ради, колики је однос боје и фондана? Ми смо боје у праху увек мало растварали у води и затим попрскали фондан, па сам месила док се не уједначи. Добијали смо прелепе и то нежне боје. Да ли могу на исти начини са гел бојама или ту треба нека посебна техника?
Хвала вам унапред на одговорима!

Драге моје чаробнице са тортама, ја вас опет гњавим са питањима па ћу резултат "обесити" да видите ;)
Даклем, успешно смо савладали рад са фонданом. До сад смо бојили са бојама у праху, а сад смо одлучили да пробамо гел боје. Како се са њима ради, колики је однос боје и фондана? Ми смо боје у праху увек мало растварали у води и затим попрскали фондан, па сам месила док се не уједначи. Добијали смо прелепе и то нежне боје. Да ли могу на исти начини са гел бојама или ту треба нека посебна техника?
Хвала вам унапред на одговорима!
Ja gel boje nanosim cackalicom, zahvatim malo, nanesem na fondan i mesim da se ujednaci boja, ako hocu tamniju boju dodajem jos i tako sve dok ne dobijem nijansu koju zelim. Gel boje se ne mesaju sa vodom,.

Meni treba savet kako da nanesem sedef na tortu ?Imam jedan sedef koji sam kupila u Barvallu koji skroz u prahu i pokusala sam cetkicom za puder da ga nanesem na tortu medjutim neuspevam da to uradim lepo i ravnomerno.Takodje kupila sam i neku drugu vrstu koji je malo krupniji pa neznam kako da ga upotrebim ,da li se on samo posipa po fondanu ?

Slične teme

Back