sandraperce
Početnik
- Poruka
- 40
Ja sam odusevljena ovom SLASTECOM TORTOM,kako si postigla taj efekat???????????????//// Please?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, rešila sam tako što sam dodala keks, nisam se setila ničeg pametnijeg. U zadnje vreme mi ni ne traže Snickers....Slobodno dodajte skrob (ili puding)
Količina je odokativna
Ja sam odusevljena ovom SLASTECOM TORTOM,kako si postigla taj efekat???????????????//// Please?????

Torta od Marg ima cvrste kore pogodne za pod fondan fil je takodje cvrst.Ukus kompletne torte je kao da ima pola kg ili vise cokolade za kuvanje.Moja deca i muz su odusevljeni ali ja imam jedan problem oko tog fila posto nisam majstor za filove na pari a i u mikro nemam pojma da ga skuvam da valja tako da cu se odluciti verovatno za neki slican ali kuvan u mleku. Torta je sve u svemu super. Za one koji prodaju torte na kg ( sto samnom nije slucaj) je jako lagana,meni je ispala oko 1,5kg. Ellorina torta (kore) su sladje ali takodje ekstra cokoladne i socne.Mislim da bi kombinacija ovih kora takodje bila pun pogodak. Hvala obema na super receptima

Da li je neko cuo ili jeo ili ima recept za SARAJEVSKU TORTU ???? Iskreno ja sam prvi put cula sada za nju ali me covek ubedjuje da je to uSrbiji jako pooularna torta.Zorice, ja inače ta jaja što treba da se kuvaju na pari umutim sa šećerom pa u cepteru na najnižoj temperaturi mešam dok se malo ne zgusne, onako gustine ređeg pudnga, ni ja ih ne kuvam na pari. Po originalnom receptu se ni ne kuvaju ta jaja, ali ja jaja ne jedem živa ni u jednom slučaju.

Jele, ne znam zašto ne vidim tvoju sliku, ali vidjela sam na FB-u i stvarno je fantastična,. Nevjerojatno mi je da si od voćnih torti uspjela ono napraviti. I kakav ti je to šećer u boji????

Prva topsy turvey za moju Doru. Od nje sam dobila točnu specifikaciju kako želi da joj torta izgleda ( nepopustljiv pregovarač) tako da mogu reći da je ovo dizajn by Dora.
Ključno je bilo da torta šljašti![]()
![]()
Ja sam napravila grešku u koracima, zato što sam gornja dva kata radila voćne torte ( gdje mi je pamet bila??) sa hrpetinom kreme (idiot) pa sam se namučila, ali pametnija sam za drugi put..
I evo je.. Šljašteća HK!!
![]()

Kako se šećer zalijepio za tortu, posebno sa strane, zar nije padao?običan kristal šećer, staviš ga u vrečicu, kapneš par kapi gel boje i zavrtiš par puta vrečicu iznad glave (bez ovog dijela ne uspjeva![]()
) ... i dobiješ šećer u boji..
![]()
premažeš sa malo vode i stoji.. bilo je šećera po cijeloj kuhinjiKako se šećer zalijepio za tortu, posebno sa strane, zar nije padao?
Odličan stalak, kako si ga napravila?