TORTE: recepti, saveti, ideje...

nešto i od mene

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Evo prvo djecije
attachment.php

Ova me unistila, cini se da je jednostavna, ali nikad kraja svakom detalju, pa ni Bumba nije figurica nego je od plazme, pa ruke dok sam napravila da se ne sruse nego da drze zicu sa kuglicama, a kapa mu onda stalno spadala od te zice, joj!!!
inace, torta je opet ona varijanta kidy, ali sa bananama i coko bananicama, musteriji sam tako vec pravila, svidja im se puno, pa trazili opet

I ova torta je isla u kompletu sa Bumbom, ispod je lud-lab
attachment.php

mm slikao u frizideru...
Ovo je repriza sa nekim izmjenama, oba sprata su milka
attachment.php

Evo opet repriza, isto sa nekim izmjenama, drugi Strumpf je pravljen prema omiljenoj figurici slavljenika
A mene krenulo drvece ovih dana...
attachment.php

a ispod je naravno, opet milka

da, jos jedna repriza, skoro bez izmjena samo sto sam dobila pohvalu od mog sina da su mi autici najbolje ispali do sad.
attachment.php

ispod je milka sa topljenom cokoladom

A sad svecane i slicne prilike
ovo je jos od prosli vikend, torta je vocna sa jagodama i vanila filom
attachment.php

Ova torba je radjena po uzorklu sa haljine slavljenice, inace moje komsinice. Nekako me namucila i opet nisam bas zadovoljna sa njom, izgleda kao pegla, trebala sam nazad stranu malo vise ukositi, a naprjed da je ovako postepen pad. Kod mene obe stranice isto nagnute pa valjda zato nekako mi ne odaje pravi dojam. A torta je naravno opet milka, ne znam, stalno mi ih sad opet traze
attachment.php

attachment.php

Evo i Snežane koju sam radila. Nisam baš zadovoljna kako izgleda ali je žena tako tražila, htela je da stavi okolo plastične figurice patuljaka da bi deca mogla da ih skinu da se igraju. Na kraju nije ni to uradila, iznela je tortu ovako, a da sam to znala napravila bih više detalja okolo ili veću Snežanu ali nema veze, bitno da mi se ona javila posle toga i da je bila baš zadvoljna i izgledom i ukusom.

attachment.php

Daco, ne daju bonicu za ove tvoje tortice.Što bi rekao Kalimero NEPRAVDA PA TO TI JE :)
Ali evo bar malo da se iskupim,pa ovako javno da kažem da mi se mnogoooo svidjau i svaka ti čast draga.

Hvala ti draga moja puno, puno!!!
Evo i Snežane koju sam radila. Nisam baš zadovoljna kako izgleda ali je žena tako tražila, htela je da stavi okolo plastične figurice patuljaka da bi deca mogla da ih skinu da se igraju. Na kraju nije ni to uradila, iznela je tortu ovako, a da sam to znala napravila bih više detalja okolo ili veću Snežanu ali nema veze, bitno da mi se ona javila posle toga i da je bila baš zadvoljna i izgledom i ukusom.

attachment.php

E bas tako, najbitnije je da je musterija sve ukupno zadovoljna, pa si onda i ti

Poslednja izmena od moderatora:

Slične teme

Back