daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
samo sastojke za kore,ostalo menjam shodno tezini torte koja se radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne razumem šta ti hoćeđ da kažeš? Kako ti je bila malena, ako je bila 23x33cm. Moji plehovi su približno toliki, pa su samim tim moje pravougaone kore tih dimenzija. I meni uopšte ne budu male na oko, ako nisu niže od 7cm. Ovo je "milka" po kokinom receptu, po tvojim instrukcijama sam je pravila, i meni je bila baš izgledna, a bila je teška ravno 5kg.
![]()
Toni dimenzije su 15 i 25 a teska je oko 5 do 6 kg ,ja ne merim torte Daco slike jesu jestive narucila sam ih postom
A koje su torte? Mogu li odabirom nekih LAKSIH dobiti tezinu 5kg?
Laksa je dobos, Zoja, cokoladna nugat sa ljesnicima, pa raznorazne nugat varijante da li sa bijelom ili crnom cokoladom, a neke vocne, pa milka, grcka, moskva, to su sve teze varijante torti, barem su to moja iskustva, pa mozda neko ima nesto jos da ti kaze, neku tortu i to.
A pitala si za Ana tortu, e ona ti je izdasna i lagana, ali ne znam koliko je zahvalna za krivu tortu, a ni uopste kriva ili ravna ne znam kako da bude donja torta da bi mogla nositi neku na sebi, jedino sa sakrivenim tacnama da ta gornja bude nezavisna od donje
Ana torta mi treba kao posebna, ali je nisam pravila a vidim da ima dosta njih kojima fil nije uspeo, pa zato pitam po kom receptu da pravim...A Kriva torta treba da bude Milka ili neka cokoladna dole, a gore neka vocna ....i da bude do 5 kg.
Po meni onda donja da bude Zoja, ona je laksa od milke, ali kazem, to je tako meni. Zalila sam se tamo an temi recepata da mi je milka ali pravougaona za te mjere jako teska a malena, kod okruglih je to drugacije. Uglavnom, ja bih donju pravila Zoju precnik 24cm kakav imam i okrugli kalup, a gornju vocnu kakavu god hoces, ali precnik 15cm, vise od toga ce ti sve biti preko 5kg sigurno
Ako pravis donju zoju moras povecati meru da bi dobila visinu i to je automatski oko 4 kg plus gore neka vocna jos 2 kg
ToniDelijeSever:Sad nista ne razumem...jel onda smanjujete i ostale sastojke ili samo jaja? Vas dve se ocigledno razumete, ali nas bacate u rebus!
To ti Daca radi namerno zato što si joj rekla da je mrziš što onako crta po fondanu.![]()