cure hvala vam na brzom odgovoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

Cure, procitala sam svaku stranicu i ne mogu da vjerujem da ima tako nesebicnih i divnih osoba spremnih da pomognu pocetnicima. Veoma mali broj uopste hoce da vam kaze osnovne stvari, a tek recept...
Ipak i meni treba pomoc kao i svakoj novoj kuvarici... Trebala bih da napravim PUSLA tortu, za petak do 12 sati. Torta putuje malo dalje i ne znam da li bi bilo bolje da nocas napravim tortu a u petak ujutru je ukrasim? Bojim se da torta ne bude 'setala' po autu ako je napravim sutra vece... Zbog bebe sam primorana da je pravim po noci. Molim vas da mi brzzzzoooo odgovorite kako bih odmah pocela... hvala, ljubim vas

Dajte meni savet koje je cokolada najbolja za dacinu cokoladnu tortu ja najvise koristim menaz ali bih volela neko ko je iskusniji da me savetuje koja je najbolja za tu tortu da bude onako bas prava![]()
Jos jedno pitanje, torta ce ici pod slag. Kako da izvedem da slag bude potpuno gladak, bez ikakvih linijica i poteza koje napravi spatula??? Torta je poklon za svadbu, i nesto mi ruzno da se vide ispod ukrasavanja oni ruzni potezi...