TORTE: recepti, saveti, ideje...

eip5kg.jpg

evo jedna tortica koju sam napravila za slavu mojih dragih kumova:heart::heart::heart:

Moram da podjelim moj osmjeh na licu sa vama :D
Evo napokon sam nasla recept za minjone kakav sam trazila i gnjavila vas za tecni fondan, pa za sam recept itd, itd HVALA VAM nadam se da nisma ugnjavila :worth:
E lem, kad sam bila mala nisam ni znala da se taj moj omiljeni kolac u stvari tako zove, mama ga je pravila nebrojano puta, ali naravno nije prelivala sa tecnim fondanom, nego sa coko glazurom, sto uopste ne umanjuje njihov ukus, ali kad su sareni, e to je tek ono pravo!!!
Radionica M M Stil mi je pokazala ovaj sajt, i recept za ferrero za koji ipak nisam sigurna da cu stici praviti u ovoj turi sitnih kolaca, ali ovaj moram da isprobam za vikend pa javljam
http://milajedraga.blogspot.com/2011/01/minjoni.html#comment-form

ajde pomoc za jednu nedoumicu,vi koji ste na forumu dugo moguce da ste je vec razresile.elem,da li fondan svrstavate u posno,sad me zena pita,zbog predstojeceg posta i ja kao iz topa,pa naravno da jeste,mislim.secer sam nema sta tu da se mudruje,i u sekundi se setim da je zelatin zapravo svinjski.....pa sad,mudriji od mene?????

Back