Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.743
Mešaš taj fil varjačom. Na početku kuvanja će biti bistar, ali tokom kuvanja će se zgušnjavati, pa kada varjačom povučeš po dnu šerpe, treba da ostane trag, a ne da se odmah ta masa izjednači.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e hvala, sad sam ukapirala...plavusa malo sporije kapiramMešaš taj fil varjačom. Na početku kuvanja će biti bistar, ali tokom kuvanja će se zgušnjavati, pa kada varjačom povučeš po dnu šerpe, treba da ostane trag, a ne da se odmah ta masa izjednači.

Mešaš taj fil varjačom. Na početku kuvanja će biti bistar, ali tokom kuvanja će se zgušnjavati, pa kada varjačom povučeš po dnu šerpe, treba da ostane trag, a ne da se odmah ta masa izjednači.

Da, pocnes sa manjom minutazom i mixas kad izvadis iz mikro, ako treba vratis na jos malo kuvanja...

Mozda je najbolje da pozoves apoteku i pitas..oni ce ti odmah dati informacije vezano glicerina glicerin?da on nema slucajno u sastavu nesto sto ne bi trebalo?ne znam da li zenice koje prave torte i u vreme posta imaju resenje i odgovor na ovo?ja stvarno nemam predstavu![]()

tijanal, tortu duska mislim da je pravila POTA, a za patak dacu ima nesto na cakecentral.com, nadam se da ce pomocipozdrav svima moze jedna pomoc,treba da napravim patak dacu i duska dugouska pa jel znate da li je neka pravila od vas.poz
![]()
evo jedna tortica koju sam napravila za slavu mojih dragih kumova![]()
i miris i ukus...

Hvala punoo!Prelijepe torte, a tek ovi presjeci, sve bih ih po redu isprobala.