E drage moje evo i mene. Tu sam pratim, ali tek sad da se javnem. Ja sam ovde mozda medju najneiskusnijima, pocetnicima, i moje skromno iskustvo kaze sl. Ja pravim tu tortu po receptu koji je ovde dala Zlatna Koka. U koru ne ide brasno, a i u koru i fil po 300 gr. cokolade. I u koru i fil po 8 jaja i sa tim merama meni torta bude teska 2.7 kg. A kad smo kod sastava, a da dodam i cena malo pre mi je bila zena koja je pocela da pravi torte i kg. je bio 600 din., a sada je 700 din. Kaze pravila je tortu od 5 kg. ulozila 800 din., i zaradila 2000 din. Cak je ostalo da se i po kuci pocaste. Kada sam joj ja rekla koliko ja ulozim kada pravim tortu, a koliko dobijem samo je zinula i "Pa sta ti radis? Inace je gore pomenutu zoju na jednom rodjendanu nahvalila i trazila recept, a kada sam rekla koliko ide cokolade odustala je. Imala sam i ja priliku da probam njene torte, ali bih se kod prvog zalogaja zaustavila, a eto ima ljudi koji su zadovoljni, valjda vise cenom. Onda me nazove danas covek hteo bi tortu od 3 kg. sa kompletnom Vini druzinom sa prevozom do Mostanice. Pa mi dodje poznanica koja bi kovceg sa blagom, da deluje bogato i mocno, a da nije veci od 3 plafon 4kg. Kaze skoro je kod prijatelja jela rodjendansku tortu zena naplacuje kg 700-800 din. i ona nije nesto zadovoljna. Ali ima neka druga koja je prosle godine za mladenacku tortu castila sa skoro 5kg. pa ih je kg. ispao 550 din. Nadam se da Vas nisam udavila, ali Vi cete najbolje razumeti sta je pisac hteo da kaze. A ja se pitam dal` da se smejem ili da placem. Hahaha.