TORTE: recepti, saveti, ideje...

Evo i nekih mojih tortica

attachment.php

VELIKI POZDRAV SVIM CLANOVIMA FORUMA!:bye:

Ja sam jedna starija baka koja se svojevremeno bavila izradom torti i prijavila sam se na ovaj forum samo zato da bih izrazila svoje divljenje prema ovim izlozenim umetnickim delima, da ih tako nazovem (neke od njih zaista to i jesu u pravom smislu reci). U svom zivotu sam videla mnogO tortI, ali ovo sto sam videla na ovom forumu me je zaista impresioniralo: toliko dobrih ideja, odlicnih realizacija, smisla za kreaciju, ukus i stil ... zaista velicanstveno! Citavo vece sam gledala vase slike sa velikim odusevljenjem, i nisam mogla a da vam ne uputim jednu veliku iskrenu cestitku od sveg srca!

SVAKA CAST SVIM CLANOVIMA, TORTE SU VAM PREDIVNE!

:super::super::super:::klap::klap::klap:

VELIKI POZDRAV SVIM CLANOVIMA FORUMA!:bye:

Ja sam jedna starija baka koja se svojevremeno bavila izradom torti i prijavila sam se na ovaj forum samo zato da bih izrazila svoje divljenje prema ovim izlozenim umetnickim delima, da ih tako nazovem (neke od njih zaista to i jesu u pravom smislu reci). U svom zivotu sam videla mnogO tortI, ali ovo sto sam videla na ovom forumu me je zaista impresioniralo: toliko dobrih ideja, odlicnih realizacija, smisla za kreaciju, ukus i stil ... zaista velicanstveno! Citavo vece sam gledala vase slike sa velikim odusevljenjem, i nisam mogla a da vam ne uputim jednu veliku iskrenu cestitku od sveg srca!

SVAKA CAST SVIM CLANOVIMA, TORTE SU VAM PREDIVNE!

:super::super::super:::klap::klap::klap:

dobro dosli :bye:

Htela bih jos da kazem da u vreme dok sam se aktivno bavila tortama nisu bile u modi fondan torte kao sto je to slucaj u danasnje vreme i sada kada pogledam vase radove licno mislim da je to bio veliki hendikep tog vremena.

Vrlo rado bih i ja dala doprinos ovoj temi i izlozila neke od mojih torti koje su bile dekorisane u nekom “starijem stilu” i primerene modi ranijih godina, ali gledajuci remek-dela sa ovog foruma, prosto nekakav “kompleks nize vrednosti” me sputava da to ucinim, jer razlika u estetici i kvalitetu izrade je ogromna. :sad2:

Mada, iskreno, bila bi mi izuzetna cast da se pojedine slike mojih nekadasnjih radova nadju u jednom ovakvom divnom drustvu (iako ruku na srce mozda bas i nisu dostojne toga). :)

Slične teme

Back