PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Može, može.Još ako je nesica bolje ukapiramHe he he he hvala Principesa to cu ja da ti pokazem uz kaficu jel moze![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može, može.Još ako je nesica bolje ukapiramHe he he he hvala Principesa to cu ja da ti pokazem uz kaficu jel moze![]()

. Nisam htela da joj uskratim zadovoljstvo da njena figurica bude na sestricinoj torti.

:

VELIKI POZDRAV SVIM CLANOVIMA FORUMA!
Ja sam jedna starija baka koja se svojevremeno bavila izradom torti i prijavila sam se na ovaj forum samo zato da bih izrazila svoje divljenje prema ovim izlozenim umetnickim delima, da ih tako nazovem (neke od njih zaista to i jesu u pravom smislu reci). U svom zivotu sam videla mnogO tortI, ali ovo sto sam videla na ovom forumu me je zaista impresioniralo: toliko dobrih ideja, odlicnih realizacija, smisla za kreaciju, ukus i stil ... zaista velicanstveno! Citavo vece sam gledala vase slike sa velikim odusevljenjem, i nisam mogla a da vam ne uputim jednu veliku iskrenu cestitku od sveg srca!
SVAKA CAST SVIM CLANOVIMA, TORTE SU VAM PREDIVNE!
:
![]()

Evo ... vrlo skromno i ja dajem neki svoj doprinos ovoj temi. Mozda ce mladjim clanovima biti interesantno da vide kakve torte su nekada bile u modi, a onim starijima da se eventualno podsete.![]()