Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.695
Kod mene samo jedna po jedna torta, polako ali sigurno. 
Bez zvezdica
i sa zvezdicama

Bez zvezdica

i sa zvezdicama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde su tri torte, žerbo,čokoladna i švaler
Vi ste svi profi i ne osećam se kompetentnom da savetujem, ali ja sam počela da koristim jedan jako dobar način za hlađenje filova gdedajući Rudolfa na TV-u. On uzme veliku tacnu, nakvasi je vodom, saspe fil na nju i pokrije je celofanom ili onom tegljivom folijom tako da je praktično zalepi za fil. Fil sa ohladi za desetak minuta, folija se lako skine i ne zalepi se ni za tacnu, a kad se muti ne ostaju grudvice.
Kuvaš ga kako standardno kuvaš takve filove...da vas pitam, treba da pravim boem tortu, nasla sam recept od smeh....muci me fil, kuva se na mleku ali na pari....nisam nikad tako radila pa da nesto ne zabrljam......imate neki savet ? a sto ne moze klasicno u serpi ako je vec na mleku ?
Ljudi imaju razne metode...ja ću se ponoviti , ali nije zgoreg . Ja nijedan fil ni s mlekom ni bez mleka , ne kuvam na pari . Direkt u šerpu na ringlu i mešaj . Čak sam skontala da treba intenzivno mešati samo na početku i na kraju kuvanja . U medjuvremenu operem neko sudje ili izmerimm čokoladu ili već nešto ... nikad mi dosad nije zagorelo ...
dobar dan svima,dugo vas pratim i stvarno ste i vise nego odlicne,ja obozavam da ukrasavam tortice,ali sam amater naspram vas i jos uvek mi to kao neki hobi,ponekad i zaradim koju paricu ali nista narucito,cisto za neki alat i to je to.Nadam se da cete me prihvatiti ,mada od mene nemate bas sta da naucite,ali zato ja od vas imam i bas bih volela da mi ponekad pomognete kad zagusti,mozda se i budem usudila da okacim koju slikicu,imam ih mozda desetak.
Dobro doslaadobar dan svima,dugo vas pratim i stvarno ste i vise nego odlicne,ja obozavam da ukrasavam tortice,ali sam amater naspram vas i jos uvek mi to kao neki hobi,ponekad i zaradim koju paricu ali nista narucito,cisto za neki alat i to je to.Nadam se da cete me prihvatiti ,mada od mene nemate bas sta da naucite,ali zato ja od vas imam i bas bih volela da mi ponekad pomognete kad zagusti,mozda se i budem usudila da okacim koju slikicu,imam ih mozda desetak.
dobar dan svima,dugo vas pratim i stvarno ste i vise nego odlicne,ja obozavam da ukrasavam tortice,ali sam amater naspram vas i jos uvek mi to kao neki hobi,ponekad i zaradim koju paricu ali nista narucito,cisto za neki alat i to je to.Nadam se da cete me prihvatiti ,mada od mene nemate bas sta da naucite,ali zato ja od vas imam i bas bih volela da mi ponekad pomognete kad zagusti,mozda se i budem usudila da okacim koju slikicu,imam ih mozda desetak.
ja ću se ponoviti , ali nije zgoreg . Ja nijedan fil ni s mlekom ni bez mleka , ne kuvam na pari . Direkt u šerpu na ringlu i mešaj . Čak sam skontala da treba intenzivno mešati samo na početku i na kraju kuvanja . U medjuvremenu operem neko sudje ili izmerimm čokoladu ili već nešto ... nikad mi dosad nije zagorelo ...
Ima li neko proveren recept torte sa kokosom?