TORTE: recepti, saveti, ideje...

ove je za proslavu 2 u 1,odlozen rodjendan i mladence,mlada i mladozenja imaju istetovirane lobanje i vole takve stvarcice,sta cu im ja....
attachment.php

dobro vece svima,trebaa mi jedan savet u vezi moskva snit torte po minjinom receptu,imam narucenu 3.5 kg pa me zanima u kom kalupu da pecem,da li je dovoljna ta mera koja je u receptu i da li ce biti niska ako je pecem u okruglom kalupu od 30cm ili da pecem u manjem?a druga je snikers recept glasi:
kore-5 belanaca,150gr secera,200grzgnjecenog kikirikija.×3
fil-15 zumanaca i15 kasika secera kuvati na pari,dodati 100 gr mlecne crne i100gr mlecna bele cokolade.u hladno 2 margarina i 3 sninkers cokoladice seckane
e ja cu je praviti od 20 jaja,ali da li mogu i nju u kalupu od 30 cm i da li bi bila mnogo niska ili da je ipak pecem u manjem?

e da ja sam novi clan ovde,predstavila sam se na temi ukrasavanje i treba da nakacim slike ,ali mi nesto ne idi od ruke,pa ako moze neko da mi kaze kako mogu i da li mogu sa mobilnog ili moram sa racunara,ja sam malo tupava za te stvari,znam da ima i tema kako ubaciti slike ali...Uspela sam da ubacim preko mobilnog profilnu sliku i to je moja treca torta od fondana i bas sam ponosna na nju!

Back