TORTE: recepti, saveti, ideje...

Nisu te kore počele da cure zato što su sečene. One puštaju šećer ako nije dobro umućen. Ne znam po kom receptu ih je wanja pravila, one po receptu Jace023 mogu da se seku kako hoćeš, kada su dobro umućene. Ali zato mikser hoće da rikne. :(
Dobro da, i to si u pravu, mada ja i dlaje mrzim te kore, ovu tortu nisma nikad pravila, znam da ti taj JAcin koristis uvijek, ali i kinder me izludjuje, ma muti mizer, muti kao lud, ali ona se ne ispece kako treba i gotoov, kao tvoja je bila samo par puta, kako nekad bude, nekad ne vise ne znam ni sama

jedna obicna za njam-njam

attachment.php

Ja ih sad pravim sa secerom u prahu i zacas ih izmutim....dosadilo mi vise mutiti te kore, a bas ih cesto pravim i lepo kupim mikser za mlevenje i za cas sameljem......sad meljem i za te kore i za bc...milina jedna i bome usteda za bc samo takva...ranije mi ruka otpadala od mucenja.....a i ja ih cesto seckam i ne procuri nikad....al sad malo dodam i u koru za kinder griza, bude super, ne primeti se razlika, sad sam bas pravila za vikend i super je.....pre mi je uvek bila nekako mljeckava kora, sto Daca kaze kao da se ne ispece skroz, a sad je super cvrsta i otkad pravim sa secerom u prahu i malo griza jos mi procurila nije...pupu... da ne ureknem :zcepanje:

Poslednja izmena:
meni ne cure nikad,a uvek ih isto pravim i samo sam ih sad sekla.a to kakva ce ispasti zavisi mnogo od rerne i struje.

a imam jedno pitanje.torta sa bananom,da kore budu sa orasima,moze moskva,samo voce da budu banane?ne volim torte sa bananama i nisam nikad slicno pravila.

meni ne cure nikad,a uvek ih isto pravim i samo sam ih sad sekla.a to kakva ce ispasti zavisi mnogo od rerne i struje.

a imam jedno pitanje.torta sa bananom,da kore budu sa orasima,moze moskva,samo voce da budu banane?ne volim torte sa bananama i nisam nikad slicno pravila.

Ja sam više puta pravila moskvu samo sa bananama, naravno to više nije moskva, jer je klinci vole. Svaku put je bila super. Moj ti je savet da banane, kada isečeš na kolutiće poprskaš sokom od limuna. To će sprečiti da pocrne a i daće lepši ukus.

Slične teme

Back