Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.515
Mini, odgovorila sam ti i tamo na Sve i svašta. Dosta ti je torta od 3 - 3,5kg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćaos, imam pitanje - koliko mislite da mi treba kg torte za 30-ak ljudi od kojih je većina odraslih, tj imam 5,6 dece samo? Sad naručujem, kg je 1200 din + 1000din dekoracija, kao oko 6 kg mi treba ako su sve odrasli.Da kažem da mi treba recimo 150g po osobi, izadje me 5500 ukupno torta.To mi je baš puno.Tnx![]()
Nadovezaću se još samo svojom logikom... Bolje je da tortu naručiš tamo gde je provereno i gde si sigurna dsa valja nego da "štediš".Joj, nemoj da je sama pravim...Hvala vam, onda ću do 3.5kg naručiti.I ja sam to pomislila, neki piju pivo, neki prosto ne vole itd...Hvala puno.
Hvala Iva! Kada sam pekla ukljucila sam da radi i gornji i donji grejac plus ventilator pa sve to na 250C. Malo sam preteterala sa temp. malo neiskustvo, neznanje ;-)
Ali zato imam vas koje mi svasta znate i problem je resen![]()
Hvala jos jednom!
Za moju princezu koja je juce napunila dve godinice...Moram se zahvaliti nasoj dragoj Kati da nesebicnoj pomoci i divnim savetima oko dvorca, inspiraciju sam pronasla u njenim prelepim dvorcima a ona mi je rado izasla u susret i objasnila kako je sta radila... Kato ljubim te puno
![]()
Ma ne daju bonice!!!Za moju princezu koja je juce napunila dve godinice...Moram se zahvaliti nasoj dragoj Kati da nesebicnoj pomoci i divnim savetima oko dvorca, inspiraciju sam pronasla u njenim prelepim dvorcima a ona mi je rado izasla u susret i objasnila kako je sta radila... Kato ljubim te puno
![]()
kako su ti lepe kore, meni se uvek te kore raspadaju kad se seku, ne znam zasto, nije mi jasno sta radim pogresno, kako ih peces? Ja sat vremena na 150.....mozda da produzim malo