TORTE: recepti, saveti, ideje...

Želim Vam puuuuuuuuuuno zdravlja i puuuno tortica ! Ljubac svima ! Vaša Kata

attachment.php

Postavicu i ovde jedno pitanjce. Postavih na cosetu ali mitam niko nista ne odgovori. Mozda cose nije mesto za takva pitanja.

Kakva su vam iskustva sa rernama koje peku u vise nivoa? Da li morate tepsijama u toku pecenja menjati mesta?

Zelim Vam svim puno zdravlja, srece, ako kome treba i para... z:gs:

Nadam se da ste se sinoc lepo :veseljaci: i dobili koj :poklon:

:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet:

Znaci na pogrsnom sam mestu bila postavila pitanje ;-)

Hvala vam na odgovorima! Daco to je rerna klasicnih dimenzija. Jedino se razlikuje po tome sto u sebi ima jos i mikrotalasnu. I teska je 62kg!!!

Domacice a kada peces kiflice i sl. na kojoj temp. peces? Ja sam u prethodnoj rerni bez ventilatora, koja je novije generacije, pekla oko 13-14 min na 250C ali u ovoj kada sam ukljucila na istoj temp, i ukljucila ventilator posle minute je pocelo da rumeni od gore. Dok je od dole ostalo belo. Mora da sam preterala sa temp.

Ne bih ja toliko ispitivala nego sam takva ljubopitljiva ;-)

Salim se. Mora raditi samo na trofaznoj struju a ne mogu sama da je pomeram.

evo jos tortica od predhodna dva vikenda Stare godine, neke slicice sam cini mi se i zaboravila...

moskva snjit

milka

Nutella

milka

Milka
vocan, vanila i malina, jabuka je plazma, naravno

Moskva snjit

milka i moskva snjit sa visnjama i banama

milka

kinder

milka

milka

Nutella i kidy sa crvenim vocem, truba me namucila samo tako dok sam savila sve te cijevi, pa sta sve nisma podmetala da bi se tako osusilo, a tek onaj kupasti vrh...

plazma sa zele bombonama

Poslednja izmena:
Hvala Toni. Primetila sam da nešto nije uredu sa reputacijama jer ni ja nisam mgla nijednu da dam. A fotograf me upravo ispravio, kaže: "Napiši da je za dečka, ne za fotografa." :zcepanje:

Aaaaaa....pokusala si da nas dovedes u zabludu??!! C c c c c ....to bas nije u duhu ovog foruma! z:lol: Svejedno ya koga je, odlicna je, vidi se da je pravljena sa ljubavlju!!z;)

Slične teme

Back