wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
ko zna -zna,ja ne znam ni kako sve to izgleda....al'cu da naucim
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prskam kompresorom, onda ima isti efekat kao sprej![]()
kde si kupila? ili si sama pravila?Cure moje drage,trebala bih recept,ako netko ima za tortu koja ima vanilija kremu.Naime za djetešce
za koje je torta naručena ne podnosi vočne i čokoladne torte već samo bijele kreme
Pa ako netko zna,ima volje i već neki provjereni recept....bila bih Vam zahvalna!
hvala dušice,bacam se u potragu za receptom.Kiss
Cure moje drage,trebala bih recept,ako netko ima za tortu koja ima vanilija kremu.Naime za djetešce
za koje je torta naručena ne podnosi vočne i čokoladne torte već samo bijele kreme
Pa ako netko zna,ima volje i već neki provjereni recept....bila bih Vam zahvalna!
Moze i nugat, ali da bude vanila fil, umesto crni chokoladni, mnogo je dobra torta![]()

, ja sam je probala samo a nisam nigdje našla recept

pa bi onda pitali a sto je torta tolicka itd itd.

)28x38 . Moze i manji pleh ali onda smanjite jaja... Ovaj recept je nastao tako sto mi je jedna devojka sa folklora pricala kakvu je tortu pravila i ja slusala ali malo dodala i oduzela...Devojka se zove Sanja pa je zato i Sanjina torta...Inace tu tortu najvise narucuju.

videčemo, ako ne zaboravim do tada