ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
uh sad nemam pojma sta da radim, treba mi za precnik 28, ja cu onda probati od 4 jajeta pa sta bude 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh sad nemam pojma sta da radim, treba mi za precnik 28, ja cu onda probati od 4 jajeta pa sta bude![]()
Ako je ikako od pomoci, najbrze i najjednostavnije je: razvuci fondan na zeljenu debljinu, modlicom vaditi kruzice da bi loptice bile iste velicine i tako sveze ubaciti u plasticnu kutiju, posuti sedefom i vrteti kutiju levo-desno, u krug. Tako kuglice nece promeniti oblik, a mnogo je brze i jednostavnije. Jeste da se sipa vise praha, ali svaka kuglica pokupi dovoljno sedefa i onda ih ostaviti da se prosuse do ukrasavanja.Treba da napravim jedno milion malih sitnih kuglica od fondana i da ih lepim na bocnu stranu torte, treba i da se sijaju, da li je bolje da ih uvaljam u sedef prah ili da ga rastvorim sa malo vode pa da ih ofarbam cetkicom, i da da li ima razlike da li su kuglice suve ili jos vlazne dok to radim....
Postovanje damama sa foruma. Obzirom da nema vise smisla da budem samo nemi posmatrac vasih majstorija i da kradem zanat, pridruzujem vam se na ovom forumu. Pre svega, sve pohvale za vase radove, recepte i nesebicne savete. Pored pretrazivanja neta, upravo i od vas sam naucila dosta korisnih saveta. Ja vam svakako ne mogu biti konkurencija ni po kvalitetu torti, ni po ukrasavanju, a ni po broju porucenih torti. Zadnjih godinu dana se malo vise bavim ukrasavanjem, prvenstveno mafinima, ali ima i po neke torte. Pocetnik sam u svemu ovome, eto tek skoro sam nabavila onih par osnovnih alatki za fondan. Nadam se da cemo se lepo druziti i da cete i od mene cuti neku pametnu.
Drage moje ,ja sam do sad pravila sama fondan ,medjutim zbog nedostatka vremena pocela sam da ga narucujem iz barvala ali mi se nista ne svidja jer se topi na torti ,da li se i vama to desava i sta da radim jer imam veliku kolicinu ,dok sad pravila domaci nisam imala nikakvih problemakako ga stavim na tortu on se stegne i ne mrda ,ponekad sezasjaji ali samo ona strana koja je prema zidu frizidera ,ali ovaj kupljeni je katastrofa,sta da radim,????????????????
Ja mutim do 18 belanaca odjednom. Imam po 4 okrugla, pravougaona i u obliku srca pleha napravljena kod limara. Brdo kora ispečem čas posla. Mene zeza to što nemam mikser sa posudom, pa dok mutim, ne mogu ništa drugo da radim. Tako da mi je problem mućenje, ne pečenje.