Marceta Rade
Primećen član
- Poruka
- 652
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rade, kao i uvijek FENOMENALNO!!! Sada vidimo gdje su otisle one silne figurice![]()

Mnogo lepe kovcege prave boba i fondan torte... pa mozes njih pitati za pomoc oko toga.. a imam i jedno pitanje. Neko je skoro pravio super sanduk s blagom samo se sada ne sjecam ko. Svidja mi se ta torta i nekom prvom prilikom bih to pokusala napraviti ali me interesuje kako napraviti poklopac. Da li se i on pravi od torte i kako sve pricvrstiti da stoji?

ja sam pravila sanduk i to tako sto sam poklopac pravila od torte i rolata.Kupila sam 2 gotova rolata i isekla na pola po duzini.1/2 sam stavila izmedju poslednje i predposlednje kore,supljine popunila filom,a drugu polovinu na poslednju koru da bi dobila zaobljen oblik poklopca,i opet malo popunila filom.2 rolata zbog duzine torte,jer su oni rolati kratki.
a i ja imam pitanje.kod maketa od stiropora,koja je debljina?i da li se tu vise tabli naslaze jedna na drugu ili se koristi neki deeebeli stiropor?i gde ima da se kupi tako debeli,jer ono sto sam ja videla nije to-to?
ja sam pravila sanduk i to tako sto sam poklopac pravila od torte i rolata.Kupila sam 2 gotova rolata i isekla na pola po duzini.1/2 sam stavila izmedju poslednje i predposlednje kore,supljine popunila filom,a drugu polovinu na poslednju koru da bi dobila zaobljen oblik poklopca,i opet malo popunila filom.2 rolata zbog duzine torte,jer su oni rolati kratki.
a i ja imam pitanje.kod maketa od stiropora,koja je debljina?i da li se tu vise tabli naslaze jedna na drugu ili se koristi neki deeebeli stiropor?i gde ima da se kupi tako debeli,jer ono sto sam ja videla nije to-to?
Devojke za sta vam služe te makete od stiropora? Vidjala sam često da to nude, ali za čega?

uf kako ovo konfuzno zvuci kad se procitai kad sve nafilujes jedna veca kora cije pokrivanje pocinje od prve kore napred do prve pozadi (odozgo bude zaobljeno toliko koliko si filom to napravila)
uf kako ovo konfuzno zvuci kad se procita

nadam se se da je sad manje konfuzno

ja samo da se oglasim povodom pitanja za kovceg, ja sam ga pravila od mosve i poklopac je bio od torte , poklopac sam slozila tako sto je prva kora velicine kovcega druga i trca uze za santimetar i kad sve nafilujes jedna veca kora cije pokrivanje pocinje od prve kore napred do prve pozadi (odozgo bude zaobljeno toliko koliko si filom to napravila)
uf kako ovo konfuzno zvuci kad se procita