TORTE: recepti, saveti, ideje...

ja odvojeno upakujem donji deo a odvojeno gornji deo kovceka, na jednu trecinu kovcega samo poredjam one zlatnike i razno osuseno blago:roll: a onda gornji deo spustim na to bez ikakvih tacni samo sam pozadi poklopac prcvrstila sa dve ukrasne kopce (gornji za donji ),..... mozda izgleda ali nista nije nestabilno jer to nije neki nagib , blago stoji bukvalno na ivici donje torte a poklopac se oslanja i na donju tortu i na blago:)

Hvala puno. :)
Jel dovoljna 1,5 mjera moskva torte za ovakav kovceg?

jos jedno pitanje,kad se vezba sa fondanom,jel treba ta folija izmedju ili ide nesto drugo?

predpostavljam da je pitanje za stiropor torte . Treba folija ... oblepiš je selotejpom da prijanja što bolje , a kad skineš dekoraciju ( svejedno da li fondan ili šlag ) lepo je prebrišeš vlažnom krpom i možeš je ponovo koristiti . Savršena stvar za vežbanje

evo Kato sedoh za komp i sve cupkam,poneka slicica novih torti,necu se ponavljati sa temama koje su vec obradjene

30xk7tc.jpg

Drustvo treba mi pomoc.Bila mi je jedna baka hoce tortu za unuka, ali one ne zna da mi kaze koji crtani je u pitanju ,kaze ona meni ma znas ono sto pevaju Mi se ne bojimo ucimo da brojimo.... ja stvarno nemam poima o kome se radi i sta bi to moglo da bude.Zna li mozda neko od vas koji bi mogao crtac da bude.Inace torta joj treba za 1.rodjendan

Slične teme

Back