wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
tu doktorsku imas kod Stefaneli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
He,he,he...prepisujemo.Hvala mila![]()
Hvala Daco......hhihi,ajde vas dve u napad na ruzice.Ma meni su one zaista lake za napraviti,ali se zakucavam sa tako nekim stvarima....poput transfera nprNe daju mi bonice, bestijice jedne, ali stvarno si ih napravila, ma odlicne su!!!
Hajde Kato, vidis da nam rade iza ledja, pa sad smo stvarno ti i ja na redu![]()
Hvala Daco......hhihi,ajde vas dve u napad na ruzice.Ma meni su one zaista lake za napraviti,ali se zakucavam sa tako nekim stvarima....poput transfera npr![]()
Hvala draga puno,a nastavak je 1Mnatali nedaju bone pa da te ovako pohvalim, ruze su prelepe, i uopste citava torta me odusevila, i to kako si sa strane uradila, i ivicu na torti, e ona mi je najboljakoji je to nastavak, prelepo mi je....
Niko nema neku savet za tortu sa suvim grozdjem?
Ne znam da li da napravim neku varijantu lub lab i da u kore stavim grozdje ali da ne stavljam voce u fil?
Ima li ko kakvo misljenje?
Devojke,koliko bi kg svadbena torta trebala da ima za otprilike 200 ljudi?na koliko spratova(jedna torta na drugu da se slaze) bi ta kilaza mogla da se rasporedi i koje bi torte zbog stabilnosti dosle u obzir za tu tortu?Meni su te svadbene Spansko selo,tako da svaka pomoc oko ovaoga je dobrodosla
[/QUOTE
Devojke...pa jel moze pomoc prijatelja???
Devojke,koliko bi kg svadbena torta trebala da ima za otprilike 200 ljudi?na koliko spratova(jedna torta na drugu da se slaze) bi ta kilaza mogla da se rasporedi i koje bi torte zbog stabilnosti dosle u obzir za tu tortu?Meni su te svadbene Spansko selo,tako da svaka pomoc oko ovaoga je dobrodosla
[/QUOTE
Devojke...pa jel moze pomoc prijatelja???
Ja bih Ti drage volje pomogla , ali nemam tako nešto u svom dosadašnjem radu . U svakom slučaju pravi 4 sprata i dole kreni id nekih čokoladnih sa kuvanim filom na pari . Ti filovi kad se stegnu su ko kamen . I skrivene tacne obavezno . A prečnici možda 40 , 33 , 26 , 19 . To baš neće biti 20 kg , ali mislim da je tu negde . Eto ja malo naglas razmišljala .![]()