TORTE: recepti, saveti, ideje...

SNV84750.jpg

SNV84714.jpg

SNV84744.jpg

Evo, probala sam, neću više nikad ! Svaka vam svima čast za ove torte sa fondanom, za to treba biti talenat. Meni ceo dan otišao i ni na šta ne liči. Pitanje je da li će i preživeti do sutrašnjeg detetovog rođendana ili ćemo jesti šareni fil kašikom. Već je počela da se znoji a stavila sam je pod zvono.
Ipak , postavljam sliku dok je još u komadu i stabilna...
m9pmqh.jpg

I evo je druga, sa šlagom, za vrtić...
xm5xy1.jpg

Poslednja izmena:
zenice pomagajte, koju tortu bi pravile da je krem od lesnika, da je socna, sa puno fila, nikako suva, da bude oko 24 parcadi, mada moze i vise, jer ja sam kontala da je pravim 25*35 i naravno da moze da nosi fondan, preko fondana ce ici cvetici i leptirici. musterija mi je poprilicno komplikovana zena i ne bih da omanem :)

Do petka uveče nisam imala poručenu ni jednu tortu, pa onda u petak jednu, u subotu drugu, obe za danas. Da li će ljudi naučiti da poštuju tuđe vreme, i dokle će misliti da sve može da se plati. :( I kada ću ja naučiti da kažem NE? :evil:

9amuxg.jpg

Kinder, prvi put sam pekla okruglu koru, i dobro je ispala. Pošto naravno nisam imala vremena da pravim figurice, a muž išao za NS, ja mu kažem da mi kupi u Barvalu neku figuricu Nodija. Međutim, tamo se nađe moja sestra, i kupi mi i ovog Nodija i celu bajku, iz koje sam uzela ove jelke, jer mi na pamet nije palo da stavim sve figurice na tortu gde ih neću naplatiti.

6ss93q.jpg

I "kidi", i ona prvi put okrugla.

Torte su extra!! Posebno ova Partizanova moji bi se oduševili!!

Slične teme

Back