dana SA
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
Hvala
svima,divne ste

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje imam jedno pitanjce za vas iskusnije hocu da pravim milka tortu bez glutena.Sto se tice korica izostavicu brasno dodacu lesnik,ali fil pored pudinga ide 6 kasika ostrog brasna ja bi to da zamenim gustinom jer je on na bazi kukuruza , ali neznam koliko bi kasika trebala staviti da fil bude ok.Ja se nesecam kakav je ukus fila sa brasnom u odnosu na onaj sa gustinom ima li neke razlike u ukusu?
Daco po kom receptu ti pravis milku?
Mom Savi je danas rođendan. Ja pravila "nugat" tortu, jednu od lepših torti koje sam probala u životu.
![]()
Najveći kompliment sam dobila od mm, koji je rekao: " Gole, te torte si dovela do savršenstva."![]()
ja od vocnih najvise volim kidy i moskvu, s tim da recept za moskvu kombinujem i sa malinama, jagodama i sta god .... mi obozavamo svaku varijantu vocne tortePomoc!!
traze mi neku vocnu tortu...da su lagane korice i fil..(ne beze posto oni neznaju za njih) znaci da ne bude jaka torta (ovde se jedu bas one penaste) ali bi hteli za promenu da probaju i nase torte!!
znaci vocna..moze i krema sa nekim vocem (neznaju kojim) mozda visnja ili jagoda.. ili da napravim kao za kapri vocni fil?
korice mogu i cokoladne ali ne previse jake..
e pa sad sta da pravim??
svaki predlog dobro dosao!!..
ja se nesto razmisljam da napravim one coko nugat korice-unci..taj kapri vocni fil i jos jedan zuti fil( moze od moskva snit) pa ubacim jos neko sveze voce..i malo slatke pavlake da bude laganiji..
na sta bi to licilo..sta mislite??
dali bi moglo tako nesta a da ide pod fondan posto je decija torta..
dali vi imate neku proverenu a da lici na to sto mi traze??
hvala unapred
Ovu tvoju nugat sa bijelom cokoladom cu praviti za jednu svadbenu tortu 2.6, pa hocu dobro da utvrdim gradivo! Prvo, jel mogu ljesnici umjesto oraha i koja ti je dimnzija za ovu mjeru? Ja cu sutra praviti okruglu, moji plehici su 28cm, mislim da je to taman za 4 korice od te smjese
Treba mi za petak. Daj mi molim te recept za te kore koje imaš.
Evo moje komb. za vocnu tortu, korice bele sa lesnikom preko otopljena cokolada sa malo putera(premaze se svaka kora), zuti krema, maline, slag. Povratna reakcija je bila da im sa bas bas dopala.
Nego pravila sam danas prvi put Milka tortu sa topljenim cokoladama u filu i slag ide u fil.. Odlicna je..Sutra nosim na rodj na kome cu biti pa cu da je probam skroz, danas sam filove testirala i za moje nepce je bas fina torta.
Da li neko od vas ima recept za neku veomaaaaaaaaaaaa cokoladnu tortu, po mogucstvu bez oraha i lesnika, znaci da je sva od cokolade, bela, crna, mlecna, kakva god..?Bila bi vam zahvalna ako posaljete neki receptic
))
Moze pod fondan.....kad si uspela kapri......Da li bi ovo smelo pod fondan?
Mozes najcokoladniju cokoladnu tortu od Cilence ovde sa foruma,ja sam je dobila kao preporuku naisto pitanjeDa li neko od vas ima recept za neku veomaaaaaaaaaaaa cokoladnu tortu, po mogucstvu bez oraha i lesnika, znaci da je sva od cokolade, bela, crna, mlecna, kakva god..?Bila bi vam zahvalna ako posaljete neki receptic
))