TORTE: recepti, saveti, ideje...

Nesto novo
attachment.php

attachment.php

secam se neko je pisao da stavlja kapri pod fondan...ne znam doduse kakav je recept u pitanju.
kinder je ipak malo drugacija cokoladna je i kad se cela torta obmaze tim cokoladnim filom, super drzi...neko stavlja odozgo jos tanku koru sa lesnikom, ja konkretno ne, jer nema potrebe.
a kapri je ipak kremastija....ako ti je bitno da ti torta bude bas ravna sa dobro zategnutim fondanom, onda ti ne bih preporucila da stavljas kapri pod fondan, posebno sto si kako kazes nedavno pocela sa njim da radis...verov. bi naisla na probleme kod prekrivanja te torte fondanom...e sad to je samo neko moje misljenje:)
ja je dekorisem cokoladom/slagom/vocem... :)
Potpisujem....:D
Postoje varijacije Kapri torte koje i mogu pod fondan ali klasicna Kapri torta sa jednom beze korom,jagoda filom i zutim filom ja ipak ne bih stavljala pod fondan,ali ti probaj....:)

Ja kapri pravim po otprilike slicnom receptu kao sto ste pisale,pusla kora zuti fil na pari jagode,slag sa pavlakom i u pocetku je nisam stavljala pod fondan vec samo slag ,ali posto mo je puno traze pocela sam da je radim i pod fondam.
Zavrsim je sa jos jednom pusla korom ,preko zuti fil i kad se dobro stegne puter krem i fondan.Za ovaj vikend sam dve decije kapri radila kasnije cu okaciti slike.
Znaci isprobano slobodno probaj.

Slične teme

Back