MinicaRelja
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
300 din/kg valjda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je cena Barvallovog šlaga?
barvalov slag kad sipate u posudu izmesajte kratko mikserom cisto da se sjedine voda ili mleko sta vec dodajete ostavite tako koji minut i razlika ce biti ocigledna,rezultat je divan cvrst slag bez grudvica kad nastavite sa mucenjem

SREĆAN ROĐENDANi ja imam gorenje rernu, nekako sam se snašla za pečenje više kora bez rešetki, npr ako pečem dve, tepsiju koja je manja od vođica stavim na onu veću što paše u rernu a drugu na rešetku. aaaA ako pečem tri, stavim na dno đuveč tepsiju prevrnutu pa na nju prvu tepsiju i tako dalje. A što se šlaga tiče, pojma nemam, ja sam tako probala barvalov šlag, dosta je povoljan ali isto ako de muti 1:1 budu unutra grudvice kao da ima želatina u njemu
![]()

Dečak je (sa malo dužom kosicom i likom koji prilično podseća na devojčicuSmeh, super su poklončići, a i slavljenica je slatkišSREĆAN ROĐENDAN
Vidis kako se ti brojevi rođendana brzo redaju, svaki sljedeći čini mi se brže stigao nego onaj predhodni
). I da... brojevi se samo ređaju... a oni rastu... Hvala puno.Daco,ja koliko znam nije slavljenica nego slavljenik....
Vec sam rekla ali ajde da ponovim tortice su preslatke.....![]()
I ovde Jeste, to je Aleksa.Slavljenik je sigurno, mislim da je stariji bratanac, a ako sam u pravu, onda je Aleksa. A tetka je prava.![]()
. Meni je takva postavka u rerni sa plehovima vecim koji zauzmu celu rernu 2 komada, tako da samo stavljam tepsije sa korama i vadim...Upomoc....treba mi crveni i crni fondan, probala sam stamenkovic boje u kesici ali ne moze, sutra idem u barvalo, sta mi vi predlazete, koju boju da kupim, sta da trazim, i za boju koze, cini mi se da sam procitala da treba bronzana?
Al se ti draga namučiš sa tim pečenjem 3 u 1 pa čitava skalamerija dok ti to sve poslažeš u rernu, đuvečaru, pa onda još jedna tepsija za najgornju koru
Upomoc....treba mi crveni i crni fondan, probala sam stamenkovic boje u kesici ali ne moze, sutra idem u barvalo, sta mi vi predlazete, koju boju da kupim, sta da trazim, i za boju koze, cini mi se da sam procitala da treba bronzana?
Upomoc....treba mi crveni i crni fondan, probala sam stamenkovic boje u kesici ali ne moze, sutra idem u barvalo, sta mi vi predlazete, koju boju da kupim, sta da trazim, i za boju koze, cini mi se da sam procitala da treba bronzana?
,kako dobijate zlatni i srebrni fondan?Danas sam probala da nadjem,nema ga ni u Wiltnovoj ponudi,ni na jednom drugom sajtu za koji ja znam. Sto se tice prethodnog pitanja,ja sam mislila da meni crvena nikad nije CRVENA jer koristim lose boje,aIi ako je sudeci po vasim odgovorima nikako se ne moze dobiti jarko crvena ako sam bojis fondan.Ili ipak moze i sa cijim bojama? P.S. Ako neko zna broj telefona Barvallo prodavnice,jer nemaju sajt.Unapred hvala!