askica
Primećen član
- Poruka
- 845
joj kako je medena secer jedan nek joj je srecan rodjendan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fenomenalno princeska
Princess predivne tortice, tenesa tvoja tortica cisto mami da je se proba, svaka cast cure!
Kao sto rece ZD, pekla sam 2 istovremeno, jednu na donjem nivou, drugu na srednjem, kore od belanaca i lesnika, na 200c i pojma nemam koliko minuta jer ih vadim iz rerne na osnovu boje...
Princess predivne tortice, tenesa tvoja tortica cisto mami da je se proba, svaka cast cure!
Jao kakav slatkis, srecan rodjendan maloj princezi. A za princezu prikladno divna torta!
A coko bombice... njam njamSuper izgleda Tenesa, nemam bonice, hoce forum i drugima da dodelim
![]()
Još nešto da ti kažem. "Gorenje" rerne, i ugradne i u šporetima, nisu naročito velike. nemoj me držati za reč, proveriću kasnije, ali dimenzije plehova koje sam dobila sa rernom, mislim da su 40 x 35cm. Da to bude kora, preveliko je za torte ispod 5kg. Ako sečeš na pola, onda dobiješ smešno usku a visoku tortu. Tako da su meni ovi od limara 30 x 34cm idealni, za torte do 4 kg. A ja veće od 3kg skoro da i ne pravim.