Marceta Rade
Primećen član
- Poruka
- 652
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dečak je (sa malo dužom kosicom i likom koji prilično podseća na devojčicu). I da... brojevi se samo ređaju... a oni rastu...
a evo nocas sam zaspala u za mene noramlno virjeme oko ponoci i sad i ja vidim da je to djecak sa dugackom kosicom, ma pravi tetkin maneken 
Nije mucenje tako pecenje kora. Meni je takva postavka u rerni sa plehovima vecim koji zauzmu celu rernu 2 komada, tako da samo stavljam tepsije sa korama i vadim...

.

![]()
jedna svecana
postoje plehovi velicine i oblika cetvrtine kruga pa spajas po cetiri. Drugi nacin je da peces najvece pravougaone kore i onda seces potrebne krugove i spajas delove.

Divno...
,kako dobijate zlatni i srebrni fondan?Danas sam probala da nadjem,nema ga ni u Wiltnovoj ponudi,ni na jednom drugom sajtu za koji ja znam. Sto se tice prethodnog pitanja,ja sam mislila da meni crvena nikad nije CRVENA jer koristim lose boje,aIi ako je sudeci po vasim odgovorima nikako se ne moze dobiti jarko crvena ako sam bojis fondan.Ili ipak moze i sa cijim bojama? P.S. Ako neko zna broj telefona Barvallo prodavnice,jer nemaju sajt.Unapred hvala!Drage moje iskusnije "koleginice",kako dobijate zlatni i srebrni fondan?Danas sam probala da nadjem,nema ga ni u Wiltnovoj ponudi,ni na jednom drugom sajtu za koji ja znam. Sto se tice prethodnog pitanja,ja sam mislila da meni crvena nikad nije CRVENA jer koristim lose boje,aIi ako je sudeci po vasim odgovorima nikako se ne moze dobiti jarko crvena ako sam bojis fondan.Ili ipak moze i sa cijim bojama? P.S. Ako neko zna broj telefona Barvallo prodavnice,jer nemaju sajt.Unapred hvala!