jaca_67
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Sta drugo da kazem vec svaka cast

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali sta je tu je...

Pravila sam KIDY tortu jer je trebala torta sa coko korama, vanila filom i sumskim vocem, do sad sam vec nekoliko puta pravila tu tortu, cak sam i kombinovala svjeze banane umjesto malina, a coko-bananice umjesto kidy-ja. Sad sam na slag stavila jagode, maline i kupine, nista ih nisam odmrzavala, nadam se da ce biti OK
pre mesec dana se dogovorim sa devojkom za svadbenu tortu sve do detalja,slicna jednoj koju sam radila samo razlika u bojama,jos mi da web restorana da vidim kako ce izgledati sala da bih uskladila boje torte sa tom kajsijom tamo,uz put alergicna na lesnike,orahe bas smo se dogovarale,meni sve jasno do sinoc kad mi se digla kosa na glavi zbog kombinacije boja na cvecu.U stvarnosti to sto je ona htela ne da ne ide nego da sedis i places...Pozovem je veceras i kazem sta mislim a ona pita dal smo se mi tako dogovorile,nema pojma i ne seca se uopste sta je trazila...sreca pa je ok i rekla da radim kako ja mislim da ce biti najbolje...sad mi je lakse jer sam se lomila da li da je zovem ili ne vece pred vencanje...Ponekad ono sto musterija zamisli u svojoj glavi nije ono sto mi projektujemo u svojoj,ponekad je nesto prevelik zalogaj za svakog od nas,mnogo puta tortu ne prihvatim,ako je neko previse zahtevan i znam da ce mi to odneti vreme koje ne moze da se plati,onda cu radije odbiti nego udarati glavom o zid...ali u radu sa ljudima mora da bude i prijatnih i neprijatnih situacija to prosto ne moze da se izbegne.Naravno da svi tezimo nekom svom savrsenstvu i maksimumu.

Ja ne rastvaram u alkoholu. Nego stavim na fondan malo boje, pa koju kap vode, pa mesim. I tako dok ne dobijem boju koju hoću. Ili rastvorim boju u vodi, pa u taj rastvor zabadam čačkalicu, a čačkalicu u fondan, pa mesim.

си
Kako Milice višnje sa košticom?I onaj ko jede tortu, šta radi sa košticom???
![]()