TORTE: recepti, saveti, ideje...

Bela lesnik torta
dscn1329e.th.jpg]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
egipatska torta
dscn1300hn.th.jpg]
Nugat torta sa malinama
dscn1327i.jpg
nisu najbolji preseci jer sam slikala okrajke torti ali odprilike da imate predstavu o cemu se radi

To je samo prerdstava a o čemu se radi - e, to tek kad budem probala :rotf:

Maji spavas li ti uopste? Mislim ja i da ne spavam nema sanse da bih sve ovo uradila za nedelju dana. Svaka ti cast.

Pa ovo je prosto nemoguce Maji ti si vanzemaljac, ili si barem citavu cetu njih imala kao ispomoc i to neka vrsta sa po 10 ruku jer ovo je opet da PONOVIM NEMOGUCE!!! I to takve genijalne torte, sa mnogo mnogo detalja, PRVOKLASNO ne da ne bi stigla za nedelju dana spavala ili ne spavala...

Pa ovo je prosto nemoguce Maji ti si vanzemaljac, ili si barem citavu cetu njih imala kao ispomoc i to neka vrsta sa po 10 ruku jer ovo je opet da PONOVIM NEMOGUCE!!! I to takve genijalne torte, sa mnogo mnogo detalja, PRVOKLASNO ne da ne bi stigla za nedelju dana spavala ili ne spavala...
iako sam mislila angažovati četu,odustala sam od toga,ovaj posao radim u svojoj neuslovnoj kuhinji,više od dvoje nas previše,ali da se pohvalim,MMkoji je antitalenat za bilo koji dio kulinarstva,a kamoli ovaj dekorativni je jedan dan,cijeli,radio perle ...............pomaže mi u smislu :dodaj,sjeckaj,melji,očisti,nabavka suđe itd,ali i to postaje premalo,te pokušavam da ga uključim više u ovaj majstorski dio,a naći ćemo već nekoga za pranje suđa.Ja se divim ovim ženicama koje imaju posao pored ovoga,te moraju na sto strana.Ja sam se samo ovome posvetila,nekad mislim i previše,jer sam privatni život,druženje i ostalo totalno zapostavila ,sasvim spontano te posao preuzme,ali radionica je u izgradji,pa trenutno tako mora,a za dalje ću se drugačije organizovati...............Domaćice slatko me nasmija,naravno da shvatam kao šalu.........odoh sad da radim ,dosta kuckanja...........

Slične teme

Back