paki2001
Primećen član
- Poruka
- 623
ZD svaka , ali svaka ti cast!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na to zaista ne obracam paznju,i da su ocekivali malo deblje kore,ne bas tako tanke,i na to ne obracam paznju jer ja volim tanke kore i jedino takve ih i pravim,ali mislim da ovde zaista nije mesto da se iznose ovakvi komentari.Ne branim princezu,isto mislim koja god od nas da je.Ne ulazim u to da li su se njih dve razumele ili nisu,i ne zanima me,samo znam da torta ima puno detalja, da je ogroman trud ulozen u nju i ne treba to potcenjivati.a zasto se misli da ste VI i vasa deca bolji od spremacice i njene dece, ako nije za vasu decu zasto je torta dobra za spremacicinu decu, zasto su VASA deca bolja od dece spremacice, iz ovoga se vidi koliki ste covek i kako cenite ljude,tj kako ih klasirate torta je bas dobra i interesantana a i ti vasi gosti ako su dosli samo da dobiju na izgled tortu nisu trebali ni da dolaze valjda su dosli zbog neceg drugog.....Daleko od toga da je to bilo trazeno...
Na kraju sam pred goste iznosila kocke torte prekrivene slagom...
I tenesa zna kakva je torta trebala biti... Ovo to nije i stvarno je bruka sto sam pred tolikim ljudima najavljivala tortu i onda dobila to sto sam dobila... Ali sta je tu je... I dalje se nerviram, ostatak torte sam poklonila spremacici i njenoj deci jer je vise od 60% ostalo![]()
Zao mi je sto nisam uslikala donju sa strane,bila je iscrtana siluetama koje se bore

Ovaj švaler nije za uz, negu za u sebe![]()

dobro zategnuta torta ni malo pocetnicki!

)
Boje su u prirodi bile lepše, nežno roze.