TORTE: recepti, saveti, ideje...

Ja zaista nisam dozivela da mi musterija bas toliko bude nezadovoljna,desavalo se par puta da se uopste ne jave i nemam nikakvu povratnu informaciju da li su bili zadovoljni ili ne,ali posle toga opet dolaze kod mene,sto znaci da su ipak zadovoljni.Nema svako osecaj da se javi posle slavlja i prenese utiske vezane za tortu.Imala sam komentare da usi na tigru nisu bas kao kod pravog tigra :) na to zaista ne obracam paznju,i da su ocekivali malo deblje kore,ne bas tako tanke,i na to ne obracam paznju jer ja volim tanke kore i jedino takve ih i pravim,ali mislim da ovde zaista nije mesto da se iznose ovakvi komentari.Ne branim princezu,isto mislim koja god od nas da je.Ne ulazim u to da li su se njih dve razumele ili nisu,i ne zanima me,samo znam da torta ima puno detalja, da je ogroman trud ulozen u nju i ne treba to potcenjivati.

Evo malo i mojih tortica.Nisu kao vaše, ali ja sam zadovoljna
attachment.php

-Moskva torta

Poslednja izmena:
Daleko od toga da je to bilo trazeno...
Na kraju sam pred goste iznosila kocke torte prekrivene slagom...
I tenesa zna kakva je torta trebala biti... Ovo to nije i stvarno je bruka sto sam pred tolikim ljudima najavljivala tortu i onda dobila to sto sam dobila... Ali sta je tu je... I dalje se nerviram, ostatak torte sam poklonila spremacici i njenoj deci jer je vise od 60% ostalo :sad2:
a zasto se misli da ste VI i vasa deca bolji od spremacice i njene dece, ako nije za vasu decu zasto je torta dobra za spremacicinu decu, zasto su VASA deca bolja od dece spremacice, iz ovoga se vidi koliki ste covek i kako cenite ljude,tj kako ih klasirate torta je bas dobra i interesantana a i ti vasi gosti ako su dosli samo da dobiju na izgled tortu nisu trebali ni da dolaze valjda su dosli zbog neceg drugog.....

196-torta-27-10-2011.jpg

ево наше слављеничке торте за трећи рођендан... слављеница је, кад је дошла из вртића, дошла до фрижидера, "да види торту", чучнула и само тихо рекла "како је лепа" :)

Back