Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Odlično, svaka čast i trakice su vidim uspješnbo zaljepljene na fodnan, ma sve je Ok za prvu tortu, bravo!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odprilike od 8 do 10 cm manji precnik ti treba za gornju po mom ukusu

хвала...Odlično, svaka čast i trakice su vidim uspješnbo zaljepljene na fodnan, ma sve je Ok za prvu tortu, bravo!!!
Odlicno.
Hvala na pomoci.
I mislila sam da je 10ak cm ali nisam bila sigurna pa rekoh ajde da pitam nekoga ko to stvarno zna...

a ja mislila da sam ja ovog vikenda bila vredna sa mojih 20tak torti i mladenackom a kad vidim ovo tvoje cudo
dodje mi da padnem u nesvest

pazi, dvadesetak?! sitnicaMaji divne su torte a tek kolicinaaaaaaaaaa ja mislila da sam ja ovog vikenda bila vredna sa mojih 20tak torti i mladenackom a kad vidim ovo tvoje cudo

Bilo je toga još,šlag,te neke koje su se poavljale,tipa ovih za krštenje,a prije svega toga kolači za Sv.Petku,pa sinoć isporučene svadbe i krštenja,a noćas kolači za Sv. Luku.na sve to ovu svadbu s srebro dekoracijom primim u prošli četvrtak,jer me cura krajem avgusta kontaktirala da bi se pojavila u knap..........haos,ali dobro je prođe sve...........Maji divne su torte a tek kolicinaaaaaaaaaa ja mislila da sam ja ovog vikenda bila vredna sa mojih 20tak torti i mladenackom a kad vidim ovo tvoje cudo

treba mi recept'' Tiramisu torta sa malinama''ja stvarno ne znam sta je ovim ljudima ''
sto ne ode tamo gde su joj je do sada pravili zasto mene smara