TORTE: recepti, saveti, ideje...

Torte su carobne.Dugo me nije bilo racunar poblesavio od virusa navukla sam traumu nesmem da idem na internet. Evo nekih mojih tortica.
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Poslednja izmena:
Prvo bih Vas pohvalila jer sta reci sem super ste...

Zanimam me kod torti na sprat kolika treba biti razlika u cm po sirini?
Negde sam nasla i citala o tome a gde nemam pojma!

Ili bar od prilike? Donja bi mi bila negde oko 30ak cm. Koliki precnik bi mi trebao gore?

Hvala unapred...

Odlično, svaka čast i trakice su vidim uspješnbo zaljepljene na fodnan, ma sve je Ok za prvu tortu, bravo!!!
хвала...
сви ваши савети су ми добро дошли, поготово што већ дуже пратим ову тему, па сам имала неку представу шта ме чека...
сад се осећам сигурније, јер сам укапирала како треба радити са фонданом... следи вежба ;)
још једном, хвала свима на саветима, много су ми помогли...

Uploaded with ImageShack.usovo bi bila kompletna postava,koja je na mom stolu tako ružno izgledala,mogu da mislim kako je to izgledalo u šatoru koji je bolje izgledao od većine zatvorenih prostora,dekoracija u ovim bojama,voćni aranžmani,da padneš na dupe......strašno.kad sam sve to vidjela uplašila sam se da će moja torta ostati u sjeni....A slikakla sam je i odvojeno,ipak su češći oni koji će si ovako nešto priuštiti.......

Uploaded with ImageShack.usOva bi bila na temu o kojoj se pisalo,kad mušterija traži nešto što znamo da neće dobro izgledati,prvobitno je htjela da perle budu plave i plavi cvjetovi da budu ruže kao i ove crv.,uspjela sam je odgovoriti i minimalisati tu plavu..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.usToliko od mene i vikenda.Nisam toliko ponosna na postavljeno koliko na to da sam u toku sedmice par puta rekla NE onima koji se sjete da im sutra treba torta,a još dekorativna.Nadam se da više neću imati problem s tim,ne mogu više hodati kao zombi zato što mi svaka od tih neodgovornih ukrade po sat od ovo malo sna koji si priuštim kad radim.u većini ovih prethodnih priča se nalazim i vidim da tako nekad mora ,da smo na svoju štetu,ali zašto bih to svakom priuštila i u vrijeme kad mi to najmanje treba.Valjda treba znati procijeniti................smorih malo i ja,ali prosto vidim da se nekako razumijemo..........

Maji divne su torte a tek kolicinaaaaaaaaa :eek: a ja mislila da sam ja ovog vikenda bila vredna sa mojih 20tak torti i mladenackom a kad vidim ovo tvoje cudo :zcepanje: dodje mi da padnem u nesvest
Bilo je toga još,šlag,te neke koje su se poavljale,tipa ovih za krštenje,a prije svega toga kolači za Sv.Petku,pa sinoć isporučene svadbe i krštenja,a noćas kolači za Sv. Luku.na sve to ovu svadbu s srebro dekoracijom primim u prošli četvrtak,jer me cura krajem avgusta kontaktirala da bi se pojavila u knap..........haos,ali dobro je prođe sve...........

Poslednja izmena:

Back