Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
U plehu za projice, da.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav i nadam se da ce dobosica uspeti
E zaboravih da naglasim koru sa secerom stavljam na tortu tek kad obelezim sve parcade i tako vrucu.Pozdrav jos jednomKoja ti je to Dzumbus torta jer kad traze neke oblike pitaju me sta jos pravim sem plazme,nisam do sda eksperimentisala.sanja i ja sam pravila traktor tortu ima slika u mom albumu,a recept je od Dzumbus torte,veoma lagan za oblikovanje!
Koja je Princeza sa krem bananicama?Prva verzija dobosice je original starinski recept.Ovde kod mene je pomama za njom jer zene uglavnom prave varijantu sa filom od pudinga od cokolade,tako da oni koji cene pravi ukus znaju razliku.Jedina razlika u mom receptu je sto stavljam tri kasike secera na 1 celo jaje pa koliko ti fila treba,a ostalo je isto.Ja pravim od 7 jaja i sa 1 margarinom i 200 gr.cokolade za klasicnu okruglu tortu.Inace kod mene se najvise trazeSuskava torta,Princeza(sa cokoladnim bananicama) i Ruska.

Jutros je zena odnela, bila je mnogo zadovoljna, kaze da je pravim veoma ukusno.Pa valjda je tako, za mene su sve torte ukusne
, sada sam na dijeti pa ih samo pravim i gledam

.
).