mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Moj mladji bratanac ima rodjendan u petak.
na pitanje: "kakvu cemo tortu da pravimo?", jedini odgovor je bio: "Samo da bude od cokolade!"
Iako im uredno pravim torte po zelji od prvog rodjendana (Aleksa ce uskoro 9, Toma za koji dan puni 7 godina), oni ih vrlo retko i vrlo slabo jedu.
Naravno da znam dosta torti sa cokoladom, ali bih da imam sto veciu izbor, tako da su sve ideje i predlozi dobrodosli.
Jedina napomena je da svi radje jedu "filaste" varijante torti.
Nađi u Kuvaru Krstarice eurokrem štangle, ispeci dve ili 3 korice od pola mere u velikom plehu, umuti maslac, vruće mleko, eurokrem i Dr Oetker čokoladni milk shake pa time filuj svaku koricu, pa pospi onim što si stavila u korice (možeš u jednu orahe, u jednu lešnike, u jednu bademe... super je i sa neslanim kikirikijem) i ukrasi po želji. Možeš već večeras da probaš, da vidiš da li vam to odgovara, pa ako odgovara, navali najddalje sutra ujutru, što duže stoji, sve je bolje.

ukucas na imternetu ALEKSANDAR TORTA i prva koja se pojavi, pise Alekdandar torta Coolinarka(inace imaju dobre recepte), pa procitaj da li je to sto ti treba.Cao
Jedva sam uspela da sačuvam po jedno parčence za komšije koje inače obožavaju Milicu ali su bili kod rođaka u Ivanjici a doboš i ova druga mamina (ne sećam se više ni koja) su se razvlačile po frižideru...