gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
po savetu jednog forumasa..odlucila sam da otkrijem razliku izmedju torbanja i seksa
i definitivno zakljucila da je seks bolji....a Vama?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeh sad ste me zbunili mnogo?!
I koja je sad razlika izmedju torbanja i sexa?!
Meni to isto, aj da kazete vodljenje ljubavi i torbanja pa da vas razumem ali sad me je ovo sex po prvi put u zivotu ozbiljno zbunilo
po savetu jednog forumasa..odlucila sam da otkrijem razliku izmedju torbanja i seksa
torbanje ti dodje kao reklama za kesh kredit
udjes izadjes ...i gotovo
ne daj se zbuniti
torbanje traje dva minuta
seks je duzi
Aaaaaaaaa
Kaaaaapiram....
Hvala
Pa valjda bolje da traje duze, ne?
vas dvoje ima da se istorbate na kraju
..pa ne znam..ja sam mislila..al Sinnke tvrdi da ne valja..a Sinke je zakon
Epa onda je torbanje definitivno bolje, ja verujem sinketu
Pa i ******* onda traje dulje od torbanja.
ne daj se zbuniti
torbanje traje dva minuta
seks je duzi
ma da..100%
Ono kad pogledas sex je bolji ali opet ako vas bas vreme spreci moze padne i ovo drugo
uh uh uh
torbanje je strastven pravi seks...ima onaj ruzan termin razvaljivanje od...jelte i ne ne traje 2 min ali takav seks ne moze ni da traje dva sata..prvo iscrpljujuc je..drugo spici vas takav orgazam da ne mozete da se pomerite posle
e sad ono kad ona legne rasiri noge on se smesti u misionarsku i polako izlazi i ulazi moze da traje dva sata jer jelte jedva da se nesto desava...i opet niko nije rekao da je samo po sebi lose ali ovo je uglavnom iskazivanje ljubavi..nema puno veze sa seksom...on vise dodje kao neki propratni efekat nacin iskazivanja ljubavi u tom trenutku
problem je u tome sto osoba koja kontantno vodi ljubav i puca na romantiku i mora da voli partnera jednostavno nikada nije dozivela seks...a pogotovo ne dobar seks...vec joj je on bio samo sporedan efekat
to je zato sto su vas ucili da je seks jedna sramotna i prljava stvar pu pu sramota i da je pozeljan jedino kada nekog volite jer morate da imate dobar izgovor zasto bi kao prvo radili jednu takvu sramotnu i prljavu stvar a jos gore ako u istoj uzivate...a ondak gledate da ne uzivate previse jer samo lake zene uzivaju previse u seksu (ovo je najbolje od svega )
i nikada ne shvatite da tog istog coveka koga volite mozete da posmatrate kao seksualni objekat..jer u seksu se radi o polnim organima ne o ljubavi..i da sa istim covekom mozete da imate ekstra seks...i da pri tom moze da vas postuje tamo gde treba...van kreveta...a u krevetu treba da vas hebe
ETO TI GA NA....vidish..cista filozofija... da da misionarska poza i nista vise..iju da bude jos neka....mada sta ja znam za dva sata ne moras da imas samo jedan orgazam...ili morash...i da bi imao seks nista drugo ne smes da radis osim da lezish na ledjima
dok za torbanje..nema da te bole ledja..kupis kosmodisk
pa jes pogodjena sam...nisam znala da je od pozadi prljavo..iju..sad si mi otvorila oci..necu vise majke miuh bre znam da te je pogotilo ali nemoj tako burno da reagujes
pa mislim to je najneznija i najromanticnija poza...zar nije od pozadi nekako prvljavo i ono...nedovoljno romanticno
ne znam hebati ga ne trebaju mi svece i etericna ulja da me opuste i stimulisu...dovoljan je partner koga zelis da rastrgnes..i koji zeli tebe...a onda ti nije bitno ni polako ni romanticno