Šta je bolje od seksa?

Недостатак шефова и било каквих клијената/муштерија, апсолутно сигурни, доживотни приходи, макар били и мањи, могућност да никад и ни са ким ниси у обавези да пословно сарађујеш, сигурност и слобода. Нема веће убице среће од посла у данашњем друштву, то ни секс, ни путовања, ни луксузирање не могу да исправе.

Da li to uopste postoji..?
I ako postoji..sta je to za vas.?

Mozda skakanje padobranom,voznja motorom po planinskim putevima, let u svemir
F1,roller coster ..ronjenje sa ajkulama..spustanje u grotlo vulkana,ili zaljubljenost.
😒Jel ima neko ovde da nije nimfoman? , ja mislim da imam prilicno jak libido, al ovde se nekad postidim 🥹 kao da se sve vrti oko seksa ko kod zeceva :D cuj da li to “uopste postoji” 🙃🤪

1000001 i jedna stvar ima mesto u mom zivotu, sex je samo jedna od prirodnih potreba, cuj dal ima nesto bolje, bolje ili losije razlicito je, nekad mi se trenira , nekad igra sa psom, nekad pije pivo sa drugom, nekad igra fudbal, nekad seksa , nekad jede pljeskavica sa lukom, gleda film … sve ima svoje mesto. A ako pricamo o odnosu sa devojkom samo, mozda vise volim sve pre i posle seksa seksa nego sam taj cin rata tat ta. Najlepse je posle i maziti se i saputati slatke nistarije.

a ove adrenalinske stvari koje si navela neko voli neko ne.
Ja bih voleo da probam sve osim roller costera, to sam probao bilo mi muka 2 dana neka hvala. Za Astronauta bih volontirao tirao ako treba, samo da osetim to bestezinsko stanje i da letim. Skakanje sa padbranom da, al samo 1 i nikad vise :)
Vulkan, ne bas.

Pa kad budem imao decu, igrati se sa njima ce mi verovatno biti najlepsa stvar u zivotu. :)

A bree, toliko obaveza u zivotu, nekad i zaboravim da s od reci sex postoji.

Da li to uopste postoji..?
I ako postoji..sta je to za vas.?

Mozda skakanje padobranom,voznja motorom po planinskim putevima, let u svemir
F1,roller coster ..ronjenje sa ajkulama..spustanje u grotlo vulkana,ili zaljubljenost.
Ispijanje hladne vode kad si nenormalno žedan. Voda ume da mi pričini veće zadovoljstvo od sexa. Ili npr kad radiš u radionici dobar deo dana pa odeš da se istuširaš. Skontao sam sa od svega što nam je pri ruci, voda daje najveće zadovoljstvo

Back