- Poruka
- 13.327
plagiram!Uze mi s tastature
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
plagiram!Uze mi s tastature
Nije zdrava jer radja ljubomoru a ljubomora nasiljeSeks je droga. Radi potpuno isto kao sve vrste droge. Na svu srecu prilicno je zdrava, mnoge nisu.
Jedina stvar je koja droga kome odgovara. Ili mozda bolje receno, koja proizvodi najvise zadovoljenja.
Da li to uopste postoji..?
I ako postoji..sta je to za vas.?
Mozda skakanje padobranom,voznja motorom po planinskim putevima, let u svemir
F1,roller coster ..ronjenje sa ajkulama..spustanje u grotlo vulkana,ili zaljubljenost.
Sa kolikim brojem devojaka je sve ovo ostvareno?Ja bih mogao kao Kazanova knjigu da napisem sta sam radio u 20tim, veruj mi obogatio bih se, to sta sam ja prosao neko za 10 zivota ne bi, al sad u ranim 30tim, ne znam iziveo sam se, probao sve
a odkud znam, išlo se na zurke, bilo vije pripito nego trezno, imale svakakve kombinacijeSa kolikim brojem devojaka je sve ovo ostvareno?
Opet politika...Bolje od seksa su jedino sudbonosne konferencije AV-a.
to! to!a odkud znam, išlo se na zurke, bilo vije pripito nego trezno, imale svakakve kombinacije
tako jeПрави наслов теме треба да буде - шта је боље од најбољег секса икада
istinaКажу да су од секса боље неке супстанце мада ја у то не верујем јер супстанце опет воде до секса па се секс, обрни окрени, испоставља као врхунац дрмања човекових чула, наравно ако је врхунски.
neka ih, i izopačenosti su nekad kul. ali biti žedan je takođe dobro.Проблем је кад човек мало одлепи због пречестих добрих сексова па пожели неке изопачености тако да је најбоље с времена на време бити жедан тога
Da li to uopste postoji..?
F1,roller coster ..ronjenje sa ajkulama..spustanje u grotlo vulkana,ili zaljubljenost.
Da, o ovome se retko priča pa ko to ne zna može dobro da najebeSeks je droga. Radi potpuno isto kao sve vrste droge. Na svu srecu prilicno je zdrava, mnoge nisu.
Jedina stvar je koja droga kome odgovara. Ili mozda bolje receno, koja proizvodi najvise zadovoljenja.
istoto! to!
ne secam se tacno perioda od 18 do otprilike 25, samo mnogo alkohola, zurki i ebavanja po sistemu G. Kreso deStigo.
Posle isto to, samo malo sredjenije![]()
Прави наслов теме треба да буде - шта је боље од најбољег секса икада
Кажу да су од секса боље неке супстанце мада ја у то не верујем јер супстанце опет воде до секса па се секс, обрни окрени, испоставља као врхунац дрмања човекових чула, наравно ако је врхунски.
Проблем је кад човек мало одлепи због пречестих добрих сексова па пожели неке изопачености тако да је најбоље с времена на време бити жедан тога
Hmmm.. endorfini ketoni i to misliš..hmmseks je adikcija, kao i druge vrste adikcija, a koja ce da se koristi je stvar licnog izbora.
najzanimljiviji eksperiment mog zivota je eksperiment sa ne unosenjem hrane u dovoljnoj meri uz obilje aktivnosti u prirodi - sidarta eksperiment. Posle nekog vremena aktivira se hipofiza, koja je neka vrsta drug dilera za organizam. Fora je u tome da za supstance, sport, zdranje, alkoholisanje, seks i slicne adikcije - nista se spoljno ne unosi i samo se razgradjuje u organizmu, hipofiza vozi koktele - a um je u dobrim delom u drugoj dimenziji.
Od svih adikcija ova je bila najupecatljivija.
seks je fantasticna stvar - svasta nesto nam se desava, sto duze i vise to boljeHmmm.. endorfini ketoni i to misliš..hmmnemam baš nekog iskustva s tim.. mene više baca na sex..
![]()
True.seks je fantasticna stvar - svasta nesto nam se desava, sto duze i vise to bolje![]()
Није свака зависност лоша. Зависимо и од уноса воде. Једна је ствар ускратити себи нешто од сопствених нагона угравираних у ДНК (секс, храну итд.), а сасвим друга убацити у организам оно што по природи ствари не треба да буде ту (алкохол, дроге...).seks je adikcija, kao i druge vrste adikcija, a koja ce da se koristi je stvar licnog izbora.
najzanimljiviji eksperiment mog zivota je eksperiment sa ne unosenjem hrane u dovoljnoj meri uz obilje aktivnosti u prirodi - sidarta eksperiment. Posle nekog vremena aktivira se hipofiza, koja je neka vrsta drug dilera za organizam. Fora je u tome da za supstance, sport, zdranje, alkoholisanje, seks i slicne adikcije - nista se spoljno ne unosi i samo se razgradjuje u organizmu, hipofiza vozi koktele - a um je u dobrim delom u drugoj dimenziji.
Od svih adikcija ova je bila najupecatljivija.
imaDa li to uopste postoji..?
Није свака зависност лоша. Зависимо и од уноса воде. Једна је ствар ускратити себи нешто од сопствених нагона угравираних у ДНК (секс, храну итд.), а сасвим друга убацити у организам оно што по природи ствари не треба да буде ту (алкохол, дроге...).
Са друге стране ако претерамо у нечему рецимо у пијењу воде и то ће бити проблем.
На крају, човек је искуствено биће, сакупљач искустава и свакоме највише фали оно искуство којег најмање има.