Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
...znash, rezervisali su me za te jutarnje kafe na duuuzzi period.inspirion:Hvala.
U tvom slučaju neću biti kukavica:
Hoćeš li da se vidimo večeras, pa da pijemo kafu ujutru?
...hvala na pozivu u svakom sluchaju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...znash, rezervisali su me za te jutarnje kafe na duuuzzi period.inspirion:Hvala.
U tvom slučaju neću biti kukavica:
Hoćeš li da se vidimo večeras, pa da pijemo kafu ujutru?

Lepa umetnica:Njemu i njegovom bratu: Ne zaboravite da ne biste upisali faks bez moje pomoci!
Nisi se valjda sagla dekanu?![]()
![]()
![]()
Maslachak:...znash, rezervisali su me za te jutarnje kafe na duuuzzi period.
...hvala na pozivu u svakom sluchaju.![]()
Warden_Assasin:1) "Obicham te" znaci Volim te na bugarskom
2) Zasto sam ljanka?
3) Skoro dva meseca sam svaki dan pomagala njemu i njegovom mutavom bratu da ukapiraju 1% matematike, a posto nisu znali ni razlomke da sabiraju, mozak mi se osusio dok sam objasnjavala... A na ispitu, posto nisu mogli da se sete ni tablice mnozenja, slala sam im SMS...
Imam li bar desetinu herca sada?

bundeva:(znao sam da ce morati makar i na dupe da progovori.. samo sam se pitao gde ce da progovori..)

Butterflies And Hurricane:Najbolje shto si pljunuo i zatvorio temu...da sluchajno ne bi dobio povratnu...![]()
džasmine nediraj hakala јebo ti mater svo o juSamantha Jouns:Jasmine pizdo...prebolela sam i tebe konacno......
gurbet:džasmine nediraj hakala јebo ti mater svo o ju
e ovo je dobro!!!! Dobro sam raspolozena jakooooooo!!!

inspirion:Nisi mi dosadila. Samo tucam drugu, pa ne mogu da stignem i tebe.
...a shta bi sa onim pozivima na prvu jutarnju... c.c.c.c.... znala sam da imash neku manu!inspirion:Nisi mi dosadila. Samo tucam drugu, pa ne mogu da stignem i tebe.