TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se plasim bubuljica na polnom organu i cira na rektumu :D ali volim da jedem kokice i gledam nekog politicata mrko medju oci dok on zvace zvaku i razmislja o svom rektumu dok mu se obavlja prinudna nuzda izbacivanja stetnih materija iz organizma ali u blizini nema toaleta ali ima trafike u kojoj se prodaju pampers pelene... sta mislite sta li ce "pametni" politicar uraditi? :D

Za sve muske forumashe koji su ovde da bi istresali licne frustracije izazvane svojim neuspesima sa zenskim polom,na meni.I za one koji su tu da bi muvali i smarali svaku koju ocene da je klinka.
Mogu lepo da izblajwe ovo cenzurisano na slici...
Za zenske ovo ne vazi posto bi im doslo kao cist bonus :)

zelenooka85:

Za sve muske forumashe koji su ovde da bi istresali licne frustracije izazvane svojim neuspesima sa zenskim polom,na meni.I za one koji su tu da bi muvali i smarali svaku koju ocene da je klinka.
Mogu lepo da izblajwe ovo cenzurisano na slici...
Za zenske ovo ne vazi posto bi im doslo kao cist bonus :)
Uh svaka cast to se zove duh! Trebala bi da radis u mesari cesce bi sekla kobasice kao tu na slici ali mogla bi da zadrzis i neku za sebe pa da uzivas :lol:

Nikada me zaista niko nije napravio tolikom budalom koliko si ti...Svaka cast....Ne moze to svako...

Bye bye...smrdljivo lazljivo G O V N O...
Idi karay sa tom tvojom shakom jada neku ocajnicu...Dosta sam ja igrala tu ulogu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back