TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ijao, muvatorko sto muvas profesora Uporedne Pravne Tradicije, zato li imas 5 na kolokvijumu?

A i ti sto sedis ispred mene, mislis da si pokupila svu pamet ovog sveta, pa sad je solis drugima? Idi leci se!

I ti budalo, sto sedis do nje-nemas prava da mi dobacujes, ako se ja zezam sa drustvom, a nisam ukljucila u razgovor tebe, sta se onda koji **** mesas i pametujes?

Jao, moja bivsa najbolja drugarice, a sto me lazes? Kao sa mojim bivsim si vise od godinu dana, a satro niste se kr*snuli? Kada sam ja prvi put imala odnos, sve sam ti u detalje pricala i savetovala te sta da radis, a ti mi lazes da to neces pre vencanja. I ona najokorelija devica bi sa deckom koji ima takvu savrsenu gradju tela i savrsenu facu spavala posle max 4 meseca! Zato, dete, nemoj da seres!

Alo, babe u selu-sta vas briga kada cu ja da se udam i koliko cu da imam dece i kakvu cu svadbu da pravim?!?!?! Imam tek 19 god. I jos mi kazete"Sta ce ti fakultet, bolje se udaj sada i izrodi muzu decu. Mi smo se mladje od tebe udale, pa sta nam fali?" Fali vam daska u glavi, ma cela drvna industrija vam fali, bre!!! A mrzim kada me pitate(pa cak i iz sale):"Kada ces da dobijes prinove?" Fuj, bljak, osecam se kao masina koja je tu da muzu radja decu, pere, cisti, kuva... E onda im ja kazem:"Nikada, necu da se udam, necu decu, necu kucu, zivecu sama na ulici i tako cu umreti!" a one:"Uskoro ce se predomisliti i udati se!"

Ajooooooj, Boze, cujes li ti ovo?

Necu da perem sudove! Sve cu raditi, ali sudove...joj...zar ne moze neko drugi? Kevo, pusti me da zivim!

Mrzim to sto nemamo gde da se ******, pa moramo da nalazimo razna mesta jer uvek imamo nekoga gajbi. Na Kalisu je do sada bilo najbolje, a i u onoj ostavi za alat, kod lifta. Hocu te cesce, a ne 2-3 puta nedeljno, jer nemamo vremena zbog skole, hocu 5 puta dnevno!!!!!!!!

Hocu da imam macku! I to Maine Coon ili Americku ufrckanu, a moze i Sibirska! Svejedno, samo da imam nesto sto cu po celi dan da gnjavim, mazim, ljubim, ceskam... Mjauuuu!

W.A.S.P.:
e ribo ja bi ti pomogo da nemas decka i da nisam razocaran u forumasice...al ovako cu da ti kazem jedno: TRPI

Fala :-P :p :p :p :-P

Moram da se iskuknjam jos malo: OK, koji sam ja **** prijavila 4 ispita kada je toliko tesko? Mislila sam da cu stici da naucim, ali nema sanse! Mrzim moj fax, ali moram da ga zavrsim, da bi imala 'leba da jedem! Majku im kradjivu, tu se ponose:"Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, postojimo vec 165 god...", a postojite jer nama, jadnim samofinansirajucim studentima uzivate minimum 80.000 godisnje. LOPOVI NENORMALNI!

Nemoj biti usamljen, nadji nekoga. Ako nece-noz pod grlo :grin: Salim se... Ali nemoj tako, pa uskoro ce Nova Godina, nadji bar za jedno vece. Na kom si faxu? Ako si na Pravnom, ima zurka 21. vala ima riba od svake sorte, naci ces nesto, ako nisi... sta da ti kazem...

P.S. Moj Deyo. ne smeta mi da gledas druge ribe, samo nemoj da ti se previse svide. You can watch, but you can't touch!

Warden_Assasin:
Fala :-P :p :p :p :-P

Moram da se iskuknjam jos malo: OK, koji sam ja **** prijavila 4 ispita kada je toliko tesko? Mislila sam da cu stici da naucim, ali nema sanse! Mrzim moj fax, ali moram da ga zavrsim, da bi imala 'leba da jedem! Majku im kradjivu, tu se ponose:"Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, postojimo vec 165 god...", a postojite jer nama, jadnim samofinansirajucim studentima uzivate minimum 80.000 godisnje. LOPOVI NENORMALNI!

Sta da ti kazem. Il bubaj, il begaj.

It's another lonely evenin',
In another lonely town
But I ain't too young to worry,
Nah I ain't too old to cry,
When a woman gets me down
Got another empty bottle,
Mmmm n' another empty bed
Ain't too young to admit it,
Nah I'm not too old to lie,
I'm just another empty head
Mmmm that's why I'm loney... I'm so lonely
But I know what I'm gonna do-

[Chorus]
I'm gonna ride on, ride on...
(Ride on) Standin' on the edge of the road...
(Ride on) Thumb in the air...
(Ride on) One of these days...
(Ride on) I'm gonna change my evil ways, huh...
Till then, I'll just keep - ridin' on...

Nemoj se bedachiti i nemoj piti(odoshe jetra i zivci), nego ti dodji kod mene na Pravni, da znas kakvih ima, pola njih glume svetice, a skinule bi se za dinar! Ili jos bolje, srednja Pravno-birotehnicka, tu se daju za dzabe. Keve mi, fuxa do fuxe... Neko je vec spomenuo-sve je dobro kada se dobro svrshi, a ti navali na svrshavanje :wink:

WATCH ME RISE TO THE GATES OF THE ENDLESS SKIES
THE BOND WAS DONE AND NOW I'M ALLOWED TO RISE
TO THE PLACE, TO VALHALLA I WILL RIDE
THAT'S WHAT BELONGS TO ME AFTER MY FIGHT
DON'T FORGET ME, DON'T FORGET THE THINGS I'VE DONE
I HAVE DIED FOR YOU, FOR YOU MY ONLY SON
YOU HAVE LEARNED TO END ALL THE TYRANNY
NEVER FORGET THIS WORDS - MY LEGACY

(Nije bas pesma za ovu temu, ali ajd', nek' ide zivot...)

Warden_Assasin:
Nemoj se bedachiti i nemoj piti(odoshe jetra i zivci), nego ti dodji kod mene na Pravni, da znas kakvih ima, pola njih glume svetice, a skinule bi se za dinar! Ili jos bolje, srednja Pravno-birotehnicka, tu se daju za dzabe. Keve mi, fuxa do fuxe... Neko je vec spomenuo-sve je dobro kada se dobro svrshi, a ti navali na svrshavanje :wink:

WATCH ME RISE TO THE GATES OF THE ENDLESS SKIES
THE BOND WAS DONE AND NOW I'M ALLOWED TO RISE
TO THE PLACE, TO VALHALLA I WILL RIDE
THAT'S WHAT BELONGS TO ME AFTER MY FIGHT
DON'T FORGET ME, DON'T FORGET THE THINGS I'VE DONE
I HAVE DIED FOR YOU, FOR YOU MY ONLY SON
YOU HAVE LEARNED TO END ALL THE TYRANNY
NEVER FORGET THIS WORDS - MY LEGACY

(Nije bas pesma za ovu temu, ali ajd', nek' ide zivot...)
Tu sam iso u srednju, sad mi bedak (i neobicno) sto na faxu nema riba-mislim ima al su uglavnom lose :lol: jbg...ma prezivecu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back