- Poruka
- 397.344
ma kako da si rodjen za mene
nije trenutak i nije nam vreme
nije trenutak i nije nam vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuti, ja imam samo prvu smenurecepcionerka:nije mi dobro,vrti mi se u glavi,boli me stomak,mrzim prvu smenu a sve boli **** sto meni nije dobro zbog ustajanja rano!
da li cu se ikada naspavati????!!!!!!
ma dobila,je8em ti zensko...W.A.S.P.:u aps po nekoliko osnova (uvalio joj i cigare i alkohol); a sto te boli stomak?Jel si dobila il si nazebla
W.A.S.P.:E sad malo ja: Eo ti ga sad malo na 8==D oces da se j*bes samnom a da zvrjis okolo, e pa ne moze, sad ces malo da se ceses p*zda ti materina fuxo malena, mene bi da vrtis, sad te grize savest, sad mi placljivim glasom zavrsavas razgovore, e pa cmizdri, cmizdri sad malo kad oces da zayebavas kozo glupa, i seti se mog kad god ti tvoja najbolja ortakinja kaze kako joj je bilo do yaya dok sam je prcao hahahahaha, a jos me molis da ne fircam onu koju mrzis e pa sad cu u inat, jes da ima decka al cu da predjem preko svojih standarda samo da bi tebi bilo gore, da bi videla malo kako je to kad boli, ne moze sve po tvom
Da znas 8)Dirk:qq...sad si joj rek'o...![]()
Tesko da bi bilo samo "sebe, se". Razmisli dvaput ipak (:Maslachak:...ubila bih se kad bi zatrudnela....