TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maslachak:
..dobro, objasni mi... - jel` se samo prepao (kao fazon "mnogo sam se zaljubio, a ti imash zzivot....") i ili hoce da me ostavi, pa trazzi razloge za "moje dobro"? shta je od ta dva?
pa u mom slucaju...da, jeste jedan od razloga...plus ona decacka posesivnost, znas, ona je samo moja kad je sa mnom, sta tu ko ima da smeta...a da ne pricam o tome koliko ona ljudi ima u svom zivotu...sad sam se vec navikao, al smeta i dalje..

ne verujem da oce da te ostavi...ne lici mi na to...mislim da te previse zeli za sebe

pa majku mu jel toliko tesko raditi svoj posao, naznaciti jedno prokleto pravilo i zajebati plan gomili ljudi?? muka mi je od takvih, drze se cvrsto nekih pravila koje kad dodje do toga kriju ko zmija noge. stoka pokvarena odvratna pohlepna prljava. a zabole ih! prezirem vas!

On misli da nismo jedno za drugo a ja mislim da smo savrseni...on kaze da nasa veza nije imala perspektivu a ja vec sila vencanicu, on me ne voli a ja umirem...vec godinu dana za njim..ovo znas i ti i ceo svet...Boze,kako da mu dokazem da smo mi rodjeni jedno za drugo??? on je glup, svi sem njega to vide...ne bih ja forsirala da nisam tako sigurna...ljudi, slobodno se smejte, mozda bih se i ja smejala da negde ovo procitam...jbg

Samantha Jouns:
hm...resila sam da i ja napisem nesto,..ali kad sam sve ovo procitala...sad mi se i nesto i ne pise,.....

@ SJ: nasmejah se! Ljubi te chika JA u to tvoje opicheno chelo!

-----------
on-topic: sto sam ti ja kriv sto te on sve te godine loshe ye8e?! I sad sam ja savrsen za tebe? Pa sta mislis kako bi ti tek bilo da osecam ono sto ti mislis da osecam, TJurko neopevana?!!! Pa ja te samo fizikalisem... :twisted:

"a ako ikad dodjes da me vidis,
kada mi dusa tu ne bude vise
na jastuku zadnjom svojom suzom
vidjeces tvoje ime pise"

"nema te da dodjes da vidis gde sam
kako su mi ruke vezali
od kud ja ovde ni sam neznam
odkud ja u tudjoj postelji"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back