Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Smes...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ce da joj proradi povredjena sujeta kad procita ovo...Dirk:Bejah u iskusenju da ostavim sve za sobom, sve sto sam gradio zadnjih par godina...a sto? Zbog malo varnica i strasti...a ne volim te...na tren sam se zavarao...al uvek ces ostati kao crv u mojoj glavi...I tu cu da te ostavim...u svojoj masti...tako da znas.
YesPetar_Pan:Ce da joj proradi povredjena sujeta kad procita ovo...![]()
Pisi samo prva slova.Zex:Majo, sest godina se zalecemo i hladimo, hajde da probamo pa kud puklo da puklo... Znam da je opasno... Hajde da vise ne glumimo face i hladnokrvnost, pa makar nas to kostalo ko sv.Petra kajgana... Sinoc sam primetio kako, kao slucajno, prstima saras oko moje ruke dok smo sedeli za onim stolom u novom kaficu na trgu i hteo sam da te capim za taj prstic, ali znam da bi se ti trgnula, kao zgranuta... Hajde da prestanemo sa glupim foliranjem, nismo vise deca, odavno... Necu vise da pricam o bivsim devojkama, a ti nemoj o decacima. Pusti da te pregazi ovaj Boeing 747 pa posle mozemo da pricamo o cemu god, bar cemo znati da smo uradili sto je sudjeno...
Jbiga, jel ovo moze da stane u SMS...?
Jao nemoj i meni srce da slomis sta cemo onda...Copy_Cat:pero el ti ovo meni pevas? :-D
Haha u tom je bila fora a? Prvo bi morala da odgovoris na pitanje koliko nikova imas na forumu...Copy_Cat:???? kome sam ja srce slomila????cek, sad si me podsetio na neku pesmu, nesto kao muskih srca lomilica
.ma ja samo pitam, vidim sami smo na ljis-u, pa sta znam, kazes, just you and I.......,,,,,,..,..,...,,,...e bezim ja sad sa ove teme, pa nisam ja kukavica
![]()