Top 10 najslađi anime momci

Jao Beyblade! Nostalgija! Kad mi je omiljeni muski lik bio Kai a Raya sam mrzila ko .....zato sto je bio namcor.

Zato sto sam retardirana, nemam top listu.Ali eto, random hot anime guys
johan-1.jpg

Johan Liebert-Monster
vassalord_cvr1.jpg

Johnny Rayflo iz Vassalorda
XanSq15-1.jpg

Squalo i Xanxus-KHR

Iiiiii kasnije stavljam jos

Evo moje, nazovi, liste.. Neki su hot, drugi kawaii.. Ipak su svu oni kulj frajeri.. Aw!

1. Alucard (Hellsing)
alucardl.png

2. Teru Mikami (Death Note)
Mikami-1.jpg

3. L Lawliet (Death Note)
268596ixyxjpbcds-1.jpg

4. Marik Ishtar (Yu-Gi-Oh)
marik381.jpg

5. Kaname Kuran (Vampire Knight)
Kaname_Kuran-1.jpg

6. Wesley (Mew Mew Power)
1246424222_4921_full.jpeg

7. Kakashi Hatake (Naruto)
Kakashi-Hatake-30.jpg

8. Ray Kon (Beyblade)
1476-1.jpg

9. Sasuke Uchiha (Naruto)
Sasukeuchiha.jpg

10. Duke Devlin (Yu-Gi-Oh)
DukeDevlin-1.jpg

Nazalost, ne. :(
Vidis, stvar je u tome sto su mi sve lozinke random slova i brojevi, i onda kad ih postavim, ulogujem se par puta zaredom, i zapamtim. Ali kad ih ne koristim duze vreme, zaboravim. Isto i sa nickovima. Lupim nesto (na jednom forumu se zovem bundeva, inspirisano bundevarom koju sam jela u tom momentu xD), pa posle moram da razmisljam sta sam lupila.
U svakom slucaju, pokusala sam sa onim da trazim novu, i nije htela da radi. Tri puta. Pa sam napravila nov profil. xD

Nazalost, ne. :(
Vidis, stvar je u tome sto su mi sve lozinke random slova i brojevi, i onda kad ih postavim, ulogujem se par puta zaredom, i zapamtim. Ali kad ih ne koristim duze vreme, zaboravim. Isto i sa nickovima. Lupim nesto (na jednom forumu se zovem bundeva, inspirisano bundevarom koju sam jela u tom momentu xD), pa posle moram da razmisljam sta sam lupila.
U svakom slucaju, pokusala sam sa onim da trazim novu, i nije htela da radi. Tri puta. Pa sam napravila nov profil. xD
Rec ko si da te add-ujem xD
Da nisi ReaSilvia :huh:
Evo da i ja doniram ovoj temi

Izaya Orihara (durarara)
79512.jpg

Dante :heart:
dante.jpg

Haine <3 (DOGS)
o9ines.jpg

Back