top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slicna situacija: pre nekoliko meseci, u livingroomu, EKV tribute (bio i Jani) i Tanja Jovicevic (koju obozavam) i neki biser iz publike poceo da joj dobacuje nesto kao: Too, baba! E, tad sam popizdela! Koji si k*rac dolazio na svirku?!!!:besan2::vudu:

kad je taj to rek'o...? 6.ili 8.novembra?

mene je onaj Jani uplasio svojim izgledom,ko les je:neutral:
a tanja ok izgleda za svoje godine,mada mislim da je kod nje droga ucinila svoje:neutral:deluje nekako ..umorno,istroseno.....a najjace mi je bilo kad je sedela na onoj fotelji,sa svima njima,tako blizu:D zamalo da joj pridjem,al nisam:(

james-hetfield7.jpg

Da, da, Vd i Bojan...
A za Darka - isti slucaj: mator je, istrosen, pije, bla, bla, bla....
Mama mi se krstila kad sam gledala na st.b ovaj koncert iz s.centra - "Jao, boze, i tebi se on dopada?" Al odavno takve komentare ne konstatujem, mada nekad i ne uspem...bas me ponekad iznerviraju.
Slicna situacija: pre nekoliko meseci, u livingroomu, EKV tribute (bio i Jani) i Tanja Jovicevic (koju obozavam) i neki biser iz publike poceo da joj dobacuje nesto kao: Too, baba! E, tad sam popizdela! Koji si k*rac dolazio na svirku?!!!:besan2::vudu:
Lol meni je Tanja Jovicevic neka dalja tetka.Bas sam je upoznala pre 3 godine.

kad je taj to rek'o...? 6.ili 8.novembra?

mene je onaj Jani uplasio svojim izgledom,ko les je:neutral:
a tanja ok izgleda za svoje godine,mada mislim da je kod nje droga ucinila svoje:neutral:deluje nekako ..umorno,istroseno.....a najjace mi je bilo kad je sedela na onoj fotelji,sa svima njima,tako blizu:D zamalo da joj pridjem,al nisam:(

Sve se slazem sto si napisala za Tanju, deluje ok, ali istovremeno i prilicno istroseno...mada ja je obozavam zbog glasa (mada joj i glas nije kao nekada... sada bas ima onaj dzezerski prizvuk, sto mi se takodje dopada, ali ipak nije to -ti... ali i dalje mi je medju top 3 najjacih domacih pevacica).
Al, kakva god da je, ipak je jedna od ikona 80ih i nije uredu da joj tako dobacuju.

A kad sam bila? Cek` da vidim na karti - uramljena mi je na polici.:cool: He, he, ja sam joj prisla dok je bila u separeu,:plez: sta cu, bilo jace od mene. Vidim zenu na metar od mene i morala sam..:lol:.Maznuh hemijsku od konobara, zamolila je i napisala mi bas lepu posvetu na karti.:) I bas je bila cool i ljubazna.
Da, evo, 08. nov. Ti? Kad si bila?

Back