Comfortably Dumb
Primećen član
- Poruka
- 728
Hi, hi...Something like that....![]()
ok, pred koncert cemo se dogovoriti o planu napada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hi, hi...Something like that....![]()
Ti si stvarno malo pomerena?!Uopste te nisam vredjala,niti bila sarkasticna....mozda si ti samo paranoicna,pa se tripujes za svakakve gluposti i svako neslaganje sa tobom smatras uvredom?!Sto bi te uopste povredilo ako neko ne postuje tvoj izbor?Ste te zabole?!Mozda drugi i postuju tvoj izbor,(ali ga otkomentarisu,jer na forumu se diskutuje)ali tvoj izbor nije svaciji izbor,vec samo tvoj.Pa,bre,ne mozes nikom zabraniti da komentarise bilo sta,pa makar i da zestoko opljuje Entonija....svako ima sva prava i slobodu govora,i svako za sebe!
Jao Dave je super. A isto je bio simpa i Alan Wilder iz Depeche Mode-a![]()
au,ne...rundek mi nije nesto lep bio kao mlad.....al sad..sad je![]()
jes' bio malo...spooky,ali meni se dopadao i tad (a pogotovo sad
)
svi postovi vezani za besmislenu diskusiju koja se ovde vodila su obrisani. sledeći put ako se ne stavi tačka na nju, idu i poeni.
ljudi koji posećuju ovu temu uopšte nisu željni čitanja nečijeg prepucavanja. razmrsite šta imate preko privatnih poruka ili poruka u profilu, ovo je već prešlo normalnu diskusiju foruma.
Nemam nista proiv....
![]()
ok, pred koncert cemo se dogovoriti o planu napada![]()
i meni je rundek sad bolji. valjda su mu godine dale neki dodatni smek.
It`s a deal!![]()
ljudi oko mene se iscudjavaju kad pricam o njemu.....kao,lik je mator..kazem,nije mator,nego je diiiivan
nego,ako znate ko je vd iz sarla akrobate,on mi je bas sladak,nekako mio i nezan sav
ccc, maznu mi sliku iz profila
i meni je rundek sad bolji. valjda su mu godine dale neki dodatni smek.