top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E sto volim ovakve napaljene klinke..Podsecaju me na mene samu od ranije....:hahaha:

Devojcice..moze Entoni da bude lep koliko hoce,ali je nekako prazan,bezizrazajan...;)

Nema stav,harizmu..Dzabe mu svi misici kad je sav jadan...

E Flea ima sve,iako ja inace i ne volim RHCP nesto.

Ne znam zasto to radis. Nisam napaljena klinka. Ako mislis da nema stav i harizmu, da je prazan,bezizrazajan, jadan ili bilo sta slicno, onda definitivno ne znas koje Anthony Kiedis. Sigurno si ga pomesala, jer je on BAS SUPROTNO od toga. NEVEROVATNO suprotno od toga. Uostalom, sama si i rekla da nisi fan Peppersa, sto dokazuje cinjenicu da nemas POJMA o cemu pricas. I da, mogla bi da mi odgovoris zasto ovo pises? Zasto ti je to zanimljivo? Samo dokazujes da si ti ta koja se ponasa kao nezrela klinka, a ne ja.

Sto se Fleaja tice... OBOZAVAM GA i ima sve sem dobrog fizickog izgleda, Ali ukusi su razliciti. Meni je ovako super, buvica moja... Premalo je reci da ga obozavam.

Tako da, sto se tvog stava prema Anthonyju tice... Najvise mrzim kada neko prica mu o cemu nema blaaaaaaaaage veze i pravi se pametan.:dash:

E sto volim ovakve napaljene klinke..Podsecaju me na mene samu od ranije....:hahaha:

Devojcice..moze Entoni da bude lep koliko hoce,ali je nekako prazan,bezizrazajan...;)

Nema stav,harizmu..Dzabe mu svi misici kad je sav jadan...

E Flea ima sve,iako ja inace i ne volim RHCP nesto.

:lol: Slatko sam se nasmejala, reći za Entonija da je prazan, bezirazaja i da nema harizmu je totalni promašaj. Milioni devojaka, devojčica i žena uzdiše za njim u svetu. Čitavu svoju karijeru i čitav njegov život se zasniva baš na njegovoj harizmi ili kako bi rekli ima nešto intersantno u njemu. Sladak je, zgodan je, privlačan i potpuno zaslužuje da se nađe na listi najlepših muzičara svih vremena.

:lol: Slatko sam se nasmejala, reći za Entonija da je prazan, bezirazaja i da nema harizmu je totalni promašaj. Milioni devojaka, devojčica i žena uzdiše za njim u svetu. Čitavu svoju karijeru i čitav njegov život se zasniva baš na njegovoj harizmi ili kako bi rekli ima nešto intersantno u njemu. Sladak je, zgodan je, privlačan i potpuno zaslužuje da se nađe na listi najlepših muzičara svih vremena.

BRAVO!!!:D:worth::worth::worth:

,,slatki drekawci,,:p:p

Prilozi

• 1437_2.jpg
    1437_2.jpg
    21 KB · Pregleda: 7
  • 450px-Masters_of_Rock_2007_-_Children_of_Bodom_-_Janne_Warman_-_02.jpg
    450px-Masters_of_Rock_2007_-_Children_of_Bodom_-_Janne_Warman_-_02.jpg
    15,6 KB · Pregleda: 6

Back