top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa da, kako nisi znala? Ljudi se stvrstavaju po grupama, bitno je kako se ko oblači, ako nisi cool, nisi niko i ništa, ako nisi originalan (tj, ako ne furaš isti fazon kao i deset hiljada njih koji misle da su posebni), onda treba da pucaš sebi u glavu...

...gluposti! I ja umirem od smeha kad vidim iskrivljene standarde, alal ti vera!

Deder, da ubacim opet u temu jed(i)no lepo čeljade.

Uh, ja sam tako mislila nekih osam godina, ali uhvatilo me je na kraju. Drugačiji je izbliza. :) Ima neki smotan-stidljiv latinski šarm, ne skida osmeh sa lica (Inđija bejaše izuzetak koji samo potvrđuje pravilo) i mnogo izražajnije i dublje oči nego na fotografijama. I ono što me je prvo privuklo bilo je to što sa svim dužinama kose, od apsolutne nule do Rapunzel izgleda dobro; i što mu ne treba stilista niti skupa garderoba. Jednostavno je to što jeste. :heart: :heart: :heart: :cmok:

(Ako se još malo ugoji, aleluja!)

Entoni izbliza, žao mi je, nije uopšte privlačan. Ima sreće što je tako fotogeničan i što ima takav ego i samopouzdanje, u protivnom...ne znam. Cenim njegovu striktnost koja je nastala pošto ga je život naučio pameti, ali to je sve.

.

.

.

Ali, zapamti. ONI NISU ROKERI, JOJ KUKUMAJKO, KAKAV UŽAS. :O

1) Čovek je bio Kurt, a ne Curt. Imao je ogromnih problema sa stomakom, nije mogao normalno da živi, nijedan lek mu nije odgovarao, i odlučio se za drogu, što je bila ogromna greška.

2) Axl Rose je kreten. Iza sebe je imao fantastičan bend i to mu je davalo priliku da sam bude pajac u uskim gaćicama. Mislim, lako je nekome da skakuće i peva kao da povraća kad pored njega solira Slash. A Chinese Democracy će izaći, što bi rekao moj tata, kad zecu dYpe zaraste.

:okok:

imageba4.jpg

image%204.jpg

u3-5zfzex.jpg

E ovo je tema po mom ukusu...:) Samo zar ne mislite da je desetoro ljudi premalo? Mada nema veze stavicu ja par njih,no problem.

Ofcourse Jim Morrison(kralj gustera)
jim-morrison.jpg

,Kurt Cobain
res2.jpg

,Duff McKegan
duffsweet.jpg

,Chris Cornell nije los
chris-cornell.jpg

,Sid Vicious(nije lep al je simpatican)
Sid%20Vicious.jpg

,Bruce Springsteen kad je bio mladji
BruceSpringsteenPicture.jpg

,John Bon Jovi
Photo_Jon-Bon-Jovi_304RGB.jpg

,Joe Strummer
strummerlondon1978.jpg

,Marc Bolan
bolan_marc.jpg

,Michael Hutchence
michael3450lz.jpg

,David Bowie
david_bowie_london_boy_large.jpg

,Axl Rose
1055786149_lder2axl12.jpg

Entoni izbliza, žao mi je, nije uopšte privlačan.

:eek::eek::eek::eek::eek:

Iva mislim da imas problema sa vidom. :lol: On je privlacan i izbliza i iz daleka. Ma svakako je divan. Odakle god ga gledas, on je najsavrsenije bice ikada. Apsolutno sve na njemu i u vezi njega je vise nego savrseno. Nemoj sad da me lincujes, ali zaista ne mogu da razumem kako neko moze da kaze da on nije lep. :eek: Ne mogu da opisem koliko je savrsen. Jeste, istina je, zvucim kao nezrela, napaljena tinejdzerka, ali sta da radim, kad je on u pitanju, ne mogu da se kontrolisem. :P :mrgreen:

Back