Desecration Smile
Aktivan član
- Poruka
- 1.103
Pa da, kako nisi znala? Ljudi se stvrstavaju po grupama, bitno je kako se ko oblači, ako nisi cool, nisi niko i ništa, ako nisi originalan (tj, ako ne furaš isti fazon kao i deset hiljada njih koji misle da su posebni), onda treba da pucaš sebi u glavu...
...gluposti! I ja umirem od smeha kad vidim iskrivljene standarde, alal ti vera!
Deder, da ubacim opet u temu jed(i)no lepo čeljade.

...gluposti! I ja umirem od smeha kad vidim iskrivljene standarde, alal ti vera!
Deder, da ubacim opet u temu jed(i)no lepo čeljade.

Ima neki smotan-stidljiv latinski šarm, ne skida osmeh sa lica (Inđija bejaše izuzetak koji samo potvrđuje pravilo) i mnogo izražajnije i dublje oči nego na fotografijama. I ono što me je prvo privuklo bilo je to što sa svim dužinama kose, od apsolutne nule do Rapunzel izgleda dobro; i što mu ne treba stilista niti skupa garderoba. Jednostavno je to što jeste.

On je privlacan i izbliza i iz daleka. Ma svakako je divan. Odakle god ga gledas, on je najsavrsenije bice ikada. Apsolutno sve na njemu i u vezi njega je vise nego savrseno. Nemoj sad da me lincujes, ali zaista ne mogu da razumem kako neko moze da kaze da on nije lep.