Painkiller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
Cliff Burton....
Ahhhh Dave...
Ahhhh Dave...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam gledao onaj koncert od Metallice u San Diegu '91(po stoti put) i pricali su svi clanovi iz banda o Cliffu...prikazivali njega i njegove svirke...bas je bio car...Painkiller_girl:Cliff Burton....
Ahhhh Dave...
Zbog spama....*RHCP 4ever*:Ne znam... Nisu mi cak ni napomenuli da cu biti banovana... :-?
Limunovo_Drvo:Zbog spama....
Stalno samo RCHP...
zato pazi da ne bude opet![]()
Da su zivi sve bi bilo drugacije...Painkiller_girl:Kako tako uvijek maldi, lijepi i uspješni, rano umru ?!?
Baš me to nervira, sto ne umre ona mrcina iz Motorheada, a da Darell oživi ili Burton...

Pa spam je i kad dosadjujes sa istim sranjem stalno...*RHCP 4ever*:Ma nisam ja spamovala... Odgovarala sam na teme i pisala o Peppersima, ali nisam spamovala... Nisu mi cak ni spomenuli da ce da me banuju... Ups, opet spamujem, necu vise... :-D
Limunovo_Drvo:Da su zivi sve bi bilo drugacije...
Tako je bilo...ne moze se vratiti vrjeme....
Darrell,Cobain,Mladenovic...![]()

Limunovo_Drvo:Pa spam je i kad dosadjujes sa istim sranjem stalno...![]()
It consists of repeating the same word or sentence many times to get attention or to interfere with normal operations. It is generally considered very rude and may lead to swift exclusion of the user from the used chat service by the owners or moderators.
Limunovo_Drvo:haha
de nemoj me uciti...
DAAAAAAAAAAAAAAa cliff je kraljina kako je covek cepao bas...brukaPainkiller_girl:Kako tako uvijek maldi, lijepi i uspješni, rano umru ?!?
Baš me to nervira, sto ne umre ona mrcina iz Motorheada, a da Darell oživi ili Burton...
Limunovo_Drvo:Ako imalo znas engleski shvatices...
Pa ****** idi na takve forume,nekome spam odgovara...*RHCP 4ever*:Znam engleski fenomenalno, ali ne bih rekla da je bas tako... Pa to rade na svim forumima, ponavljeju iste postove, pa ih ne banuju...![]()

Limunovo_Drvo:Pa ****** idi na takve forume,nekome spam odgovara...
btw:
Djaba se trudis,poznajem racunar,internet i te sisteme sigurno bolje od tebe![]()
Pa da mi nije dosadno ne bih se svadjao*RHCP 4ever*:Vec sam na takvim forumima...Tj. svi forumi na kojima sam sem ovog su uglavnom takvi... Ti upravo spamujes temu jer skreces sa teme i nemas pametnija posla nego da se raspravljas sa mnom..![]()

Limunovo_Drvo:Pa da mi nije dosadno ne bih se svadjao![]()
Painkiller_girl:Kako tako uvijek maldi, lijepi i uspješni, rano umru ?!?
Painkiller_girl:Zvjezdice je li ti to mene provociraš?!

Serijski Samoubica:e bre,nemoj tako o Lemmy-ju...a imeni je zhao i Cliffa,Kurta,Darella i josh dosta njih...