top 10 najlepshih mushkaraca u istoriji muzike

• Začetnik teme Začetnik teme Bodom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sladak je...
_bob%20marley.jpg

:-D
2good4cyber:
Anthony Kiedis je...ono.... uh! :D
Dobri su jos i Armin van Buuren, Jarred Leto (on ti je nesto kao tuc-muc pevach-glumac, ali ipak je pevach), onaj lik sto peva sad u Foo Fighters-ima (ne znam ime), Tiesto je bio simpa pre desetak godina, a pokojini Kurt imao je fantastican pogled.
I Chad Smith, naravno:)

Bravo za Anthonyja!!! Meni je on najlepse bice ikada i drago mi je da se slazes!!! :-D

A sto se Chada tice, OBOZAVAM ga, ali OBOZAVAM, ali mi nije lep. NEVIDJENA je likcina i neverovatno otkacen i duhovit, ali mi nije lep. ;-)

Ja sam obozavala RHCP u jednom duzem periodu, pa su mi danas jedan od rekih bendova koje slusam i dalje. Sad sam zaplovila u neke trance vode, ali dobro... :D RHCP ostaje i dalje imaju visoko kotirano mesto kod mene. Boze, kako sam ja obozavala taj bend, bili su mi alfa i omega, cak su i moji roditelji znali da je entoni rodjen 1. novembra, lol, ma, takav entuzijazam je bio nesto nevidjeno.
Chad je nekako sav harizmatican, strasno cool lik, a Entoni je prosto jedna ziva energija, senzualnost... presladak je sav :D I ima divan glas, prosto prodire kroz dushu.

2good4cyber:
Ja sam obozavala RHCP u jednom duzem periodu, pa su mi danas jedan od rekih bendova koje slusam i dalje. Sad sam zaplovila u neke trance vode, ali dobro... :D RHCP ostaje i dalje imaju visoko kotirano mesto kod mene. Boze, kako sam ja obozavala taj bend, bili su mi alfa i omega, cak su i moji roditelji znali da je entoni rodjen 1. novembra, lol, ma, takav entuzijazam je bio nesto nevidjeno.
Chad je nekako sav harizmatican, strasno cool lik, a Entoni je prosto jedna ziva energija, senzualnost... presladak je sav :D I ima divan glas, prosto prodire kroz dushu.

Slazem se... Obojica su NEVEROVATNI likovi, kao i John i Flea... :-D A Anthony je meni vise nego savrsen u svakom smislu... :-D Malo je reci da je prelep... :-D

Ja NEVEROVATNO obozavam Pepperse... Ubila bih zbog njih... Svi me nazivaju najvecim i najopsedutijim fanatikom IKADA!!! Moji svi znaju i kad su Anthonyjevi baba i deda vencani pored mene... I cestitali su mi godisnjicu u 00:00h... :-D

Back